Mircea Badea: „Eu vă spun sincer, am obosit și m-am săturat foarte tare”

Mircea Badea: „Eu vă spun sincer, am obosit și m-am săturat foarte tare
Publicat: 17/12/2014, 16:04

”Mă aflu într-un moment nu știu dacă dificil, nu o să fac mare paradă din ce simt eu, o să vorbesc un pic și despre ce simt eu. Sunt iată după zece ani de luptă, în cel mai propriu înțeles al cuvântului, cu ceea ce am considerat că e sistemul abuziv al lui Traian Băsescu. Am luptat împotriva a ceea ce am considerat instituții ale statului care prestează în afara fișei postului, având un comportament abuziv. Am luptat cu toate la timpul potrivit”, a început Badea.

Apoi, realizatorul TV a precizat că s-a ”săturat”. ”M-am săturat. Rău. Dacă nu ați fost în locul meu… sigur, vă mulțumesc pentru această participare și această formă de susținere, atât prin privitul la emisiune, dar și ca suport moral și energetic. Dar este greu să fiți pe de-a întregul în locul nostru. E foarte greu să înțelegi un om, fără să fii în papucii lui. Eu vă spun sincer, am obosit și m-am săturat foarte tare. Ce se presupune că ar trebui să fac eu acum? Să fac ce?”, s-a întrebat retoric Badea.

Realizatorul TV a precizat că, în opinia sa, Băsescu își va continua cariera politică. ”Băsescu va avea o carieră politică viitoare. Oamenii lui și-au luat țara înapoi. Și eu că să fac acum? Mă mai lupt încă niște ani cu interpușii lui Băsescu sau cu el direct? Ca să ce? Iar mă mai bat niște ani cu Băsescu? Pentru? ‘Că așa consider că e corect’. Bun. Să o mai facă și alții”, a declarat Badea.

Realizatorul TV a mai precizat că a luat deja o hotărâre în privința viitorului, dar deocamdată nu o face publică. ”În capul meu este deja luată, dar încă nu o afirm cu subiect și predicat”, a conchis Badea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase