Moarte la pachet: Câte calorii conține „prânzul sinucigașului” / Pentru 50 de dolari, poți face un „infarct frumos”

Redactor:
Silviu Bănilă
Moarte la pachet: Câte calorii conține „prânzul sinucigașului” / Pentru 50 de dolari, poți face un „infarct frumos”
Un bucătar scoțian duce noțiunea de prânz nesănător la pachet la un alt nivel, după ce a creat o bombă calorică de 4.000 de calorii.

În cutia de pizza, bucătarul Chris Orr a îndesat numeroase produse de junk food, precum cartofi, curry, carne și pizza, scrie mirror.co.uk.

Chris Orr, de 39 de ani, a lansat „meniul morții” Govanhill Munchie Box la restaurantul lui,  Wee Man’s Kitchen, din Victoria, Australia.

Pentru 50 de dolari, cutia de pizza poate fi umplută cu produse fast food care îți vor oferi „un infarct frumos”, susține bucătarul-șef.

Pizza bine rumenită, cartofi cu sos curry, opt aripioare, Haggis pakora, cârnați, kebabi, brânză cheddar, pui tikka și o selecție de sosuri – toate formează o bombă calorică de 4.000 de calorii, care poate cauza serioase probleme de sănătate.

Acest meniu hrănește lejer doi oameni „înfometați”, dar este suficient și pentru patru, dacă oamenii sunt „responsabili”.

Peste 4.000 de calorii, dublul consumului zilnic mediu! Femeile au nevoie de 2.000 de calorii în fiecare zi, iar bărbații de 2.500 de calorii, deci pizza box-ul morbid ar putea reprezenta un adevărat festin…

Chris susține că a avut ideea mai demult, dar credea că Melbourne este „un loc sănătos”.

Munchie Box este foarte popular în rândul familiilor și unii clienți vin să consume cu regularitate „apocalipsa calorică”.

„Are peste 4.000 de calorii. Nu este o cană cu ceai. Doresc să lansez în curând un Munchie pentru vegetarieni!”, a anunțat bucătarul Chris.

foto: youtube.com

Inchide