Moartea Cristinei Țopescu, învăluită în mister. Cine i-a luat vila din Balotești și a aruncat-o în stradă

Moartea Cristinei Țopescu, învăluită în mister. Cine i-a luat vila din Balotești și a aruncat-o în stradă
Cristina Țopescu a decedat înainte de Anul Nou, însă trupul neînsuflețit a fost găsit abia de curând. Cu fiecare zi scursă ies la iveală noi detalii care conturează tabloul unei vieți greu încercate.

Cunoscuta jurnalistă, fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, a avut în trecut de suferit de pe urma băncilor. Cristina a fost executată silită pentru trei împrumuturi neonorate la timp: unul în euro, iar alte două în franci elvețieni. Creditele fuseseră contracate în perioada 2004-2008 și aveau termen scadent anul 2012.

După numai un an, în 2013, casa pe care Cristina Țopescu o avea în localitatea ilfoveană Balotesti a fost scoasă la licitație. Practic, fata lui Cristian Țopescu a ajuns în stradă, fiind dată afară din propria-i locuință!

Nu în ultimul rând, Cristina Țopescu a mai fost executată silit și de o prietenă, de la care împrumutase suma de 26.000 de euro. Fiindcă nu a primit înapoi banii, femeia a acționat-o în instanță și a câștigat procesul.

Rămasă pe drumuri, Cristina Țopescu a ajuns să locuiască într-o casă închiriată în orașul Otopeni, acolo unde a și murit.

Inchide