Moartea misterioasă a unui model. Tânăra, găsită prinsă în FRÂNGHII, pe iahtul unui magnat mexican

Moartea misterioasă a unui model. Tânăra, găsită prinsă în FRÂNGHII, pe iahtul unui magnat mexican
Publicat: 04/09/2018, 12:27

Sinead McNamara (20 de ani) a fost găsită pe iaht în stare critică și a murit în timp ce era transportată cu elicopterul la spital. Autoritățile din Grecia au pornit o investigație și urmează să stabilească împrejurările în care a murit tânăra.

Fata se afla pe iahtul milionarului mexican Alberto Bailleres, însă acesta părăsise ambarcațiunea în urmă cu câteva zile. La bord se afla doar echipajul iahtului.

McNamara a fost găsită inconștientă și prinsă în niște frânghii, iar poliția suspectează că este vorba despre un accident.

Bailleres și familia sa au părăsit vasul Mayan al Reginei a IV-a cu câteva zile înainte de incident, au anunțat presa locală.

Tănăra posta în mod regulat poze din călătoriile sale pe contul de Instagram, unde avea mai mult de 12.000 de urmăritori.

Un model a murit pe iahtul unui milionar mexican

Într-o postare de luna trecută, ea a scris: „Să trăiesc și să lucrez pe o barcă și să văd tot ce lumea are de oferit. Da, cred că e destul de bine.”

Prietenii ei și-au exprimat durerea pe rețelele de socializare, descriind-o pe tânără ca fiind un suflet „un spirit liber” și un suflet „aventuros”.

„Tu ai trăit viața fără teamă și e o binecuvântare că te-am cunoscut”, a scris un prieten.

Pe pagina sa de Instagram, unde McNamara avea peste 12.000 de fani, oamenii au lăsat mesaje de condoleanțe pentru familie.

Foto: Sinead McNamara/ Instagram

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase