Motivul hilar pentru care un bărbat a fost interzis la un hotel timp de 17 ani: „Când am deschis ușa camerei am zărit înăuntru…”

Motivul hilar pentru care un bărbat a fost interzis la un hotel timp de 17 ani: „Când am deschis ușa camerei am zărit înăuntru...
Publicat: 07/04/2018, 20:10

Totul a început atunci când Nick Burchill, originar din Darthmouth, Nova Scoția, a decis să se cazeze la Empress pentru o întâlnire de afaceri, având cu el o servietă plină de pepperoni, pe care plănuia să o trimită prietenilor săi din Marină.

În loc să lase bagajul într-un loc sigur în cameră, Burchill a povestit că a decis să lase geanta lângă o fereastră deschisă, pentru a-și păstra prospețimea. Apoi, bărbatul a ieșit la o plimbare, moment în care zeci de pescăruși au intrat în camera sa și s-au năpustit asupra pachetului cu alimente.

În momentul în care s-a întors în camera sa, Burchill a scris: „Îmi amintesc că am mers pe holul lung, am deschis ușa camerei și am zărit înăuntru un stol întreg de pescăruși. N-am avut timp să-i număr, dar cred că erau mai mult de 40 și în tot acest timp fuseseră în camera mea, mâncând pepperoni”.

Așa cum vă puteți imagina, camera era un dezastru: perdelele, lampa și măsuța de cafea erau distruse. Pentru că nu a reușit să alunge din încăpere toate păsările, dar și pentru că devenise extrem de agitat, Burchill a decis să își arunce pantoful către unul dintre ei. Ulterior, când reprezentanții hotelului au aflat ce s-a întâmplat, menajera a venit imediat să curețe dezastrul. Bărbatul spune că expresia de pe figura ei i-a rămas în minte: „Habar nu aveam ce să-i spun, așa că am mormăit că îmi pare rău și am plecat la cină”.

Mai târziu, angajatorul lui Burchill a fost notificat că bărbatul nu mai este binevenit la Empress. La 17 ani distanță, bărbatul s-a întors la hotel pentur a-și cere scuze pentru incident și a trimis și o scrisoare pentru a vedea dacă îi poate convinge pe patroni să-i ridice interdicția.

„Compania Fairmont Express a fost la fel de amuzată de scrisoarea domnului Burchill așa cum a fost toată lumea. Seria de evenimente nefericite a avut loc în urmă cu mulți ani, iar noi ne-am bucurat când am primit scrisoarea și am decis să ridicăm interdicția”, au transmis reprezentanții hotelului.

ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
Dragnea i-a dat 'fatala' Irinei, după ce a văzut-o cu altul. Unde a ajuns să...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Dieta împotriva inflamației. Alimentele care luptă cu îmbătrânirea, durerea și bolile cronice
Ion Țiriac, ce lovitură! Și-a vândut una dintre cele mai sclipitoare și scumpe afaceri
O pandemie ascunsă? Boala care ucide mult mai mulţi oameni decât se credea
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Mărturia primului român infectat cu tulpina Omicron: vecinii nu-l lasă să deschidă fereastra
Dragnea i-a dat 'fatala' Irinei, după ce a văzut-o cu altul. Unde a ajuns să...
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
CUM s-au bucurat MICUȚII de cadourile de la MOȘ Nicolae! Video
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Adevărul despre miocardită. Efectul care sperie pe toată lumea. Ce s-a descoperit
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...