Motivul pentru care Derek din „Anatomia lui Grey” a fost „ucis” de creatorii serialului. „Oricât ar fi fost de greu soluția era să moară”

Redactor:
Adriana Stanca
Motivul pentru care Derek din „Anatomia lui Grey” a fost „ucis” de creatorii serialului. „Oricât ar fi fost de greu soluția era să moară”
Shonda Rhimes, creatoarea serialului "Anatomia lui Grey", a explicat de cepersonajul Derek Shepherd, interpretat de Patrick Dempsey, a murit

Moartea persoanjului Derek Shepherd, interpretat de actorul american Patrick Dempsey în serialul „Grey’s Anatomy”/„Anatomia lui Grey”, a surprins și nemulțumit mulți dintre fanii producției. Acum, după aproape patru luni, creatoarea serialului, Shonda Rhimes, a explicat de ce a luat o astfel de decizie.

Într-un interviu acordat recent, aceasta a precizat că Dempsey o anunțase că dorește să renunțe la rolul interpretat. Drept urmare, și scenariul pentru următoarele episoade trebuia modificat, relatează buzzfeed.com.

„Fie Derek ar fi trebuit să plece și să o părăsească pe Meredith (…), dar ce ar fi însemnat asta? Ar fi sugerat că dragostea lor nu fusese reală și că tot ceea ce spusesem în ultimii 11 ani a fost o minciună, că McDreamy nu era, de fapt, McDreamy”, a explicat Shonda Rhimes. „Pentru mine, asta ar fi fost de nesuportat. Iubirea dintre Meredith și Derek trebuia să rămănă la fel, așa că, oricât de greu ar fi fost pentru mine, în calitate de creatoare a scenariului, pentru că niciodată nu am crezut că se va întâmpla asta, singura soluție pentru a păstra ceea ce însemna ceva pentru mine a fost ca Derek să moară, pentru ca dragostea să rămână reală”, a completat ea.

Așadar, Shonda Rhimes a precizat că personajul Derek a trebuit să moară în numele iubirii.

„Nu puteam suporta ideea că el s-ar transforma într-un personaj rău și și-ar părăsi soția și copiii. Am simțit că moartea lui era singura modalitate pentru ca magia dintre Meredith și Derek să rămână reală pentru totdeauna”, a spus ea în cele din urmă.

FOTO: Secvență din episodul „How to Save a Life”

Personajul interpretat de Patrick Dempsey, un medic specializat în neurochirurgie, a fost lovit de un automobil în episodul intitulat „How to Save a Life”, difuzat pe 23 aprilie de postul american ABC. În urma accidentului, medicul Derek Shepherd intră în moarte cerebrală, iar soția sa, Meredith Grey, interpretată de actrița Ellen Pompeo, decide să îl deconecteze de la sistemele de întreținere a funcțiilor vitale.

Fanii serialului au fost extrem de supărați. O telespectatoare americană a lansat o petiție online, prin care a cerut creatoarei serialului, Shonda Rhimes, să îl „reînvie” pe Derek Shepherd și să îl readucă în serial.

Petiția, lansată de Courtney Williams pe site-ul Change.org, se intitulează „Aduceți-l pe doctorul «McDreamy» înapoi!” și conține un text care se adresează Shondei Rhimes, producătorilor postului ABC și actorului Patrick Dempsey, potrivit MEDIFAX.

„Aici e vorba de ceva foarte important, pentru că nu poți să îi lași pe oameni să investească sentimente vreme de un deceniu într-un anumit personaj și, apoi, să îl ucizi în acest fel”, se afirmă în debutul acestui text publicat online.

„Există oameni în lumea asta care donează sânge și organe, încercând să salveze vieți, dorindu-și să devină doctori, iar toate aceste lucruri se întâmplă pentru că au fost fani ai acestui serial de televiziune. Nu ne dezamăgiți în felul acesta! Ne-ați distrus complet!”, a adăugat inițiatoarea petiției.

Patrick Dempsey a interpretat rolul medicului neurochirurg Derek „McDreamy” Shepherd timp de 11 sezoane.

Loredana Groza, BEATA MANGĂ la ieșirea din club. S-a luat la trântă cu băutura și...
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Au găsit un tanc îngropat în pădure. Au săpat iar când l-au deschis au rămas...
Gina Pistol și Smiley au recunoscut! Ce sex are copilul
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Proiectele celei mai tinere primărițe din România, la 24 de ani: o echipă de fotbal...
Care este legătură între rechini şi vaccinul împotriva coronavirusului
Dominic Fritz a învățat limba română la o casă de copii, unde a fost voluntar....
Loredana Groza, BEATA MANGĂ la ieșirea din club. S-a luat la trântă cu băutura și...
Au găsit un tanc îngropat în pădure. Au săpat iar când l-au deschis au rămas...
REGINA fără pic de RUȘINE care a SCANDALIZAT o țară întreagă la numai 27 de...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Sărbătoare mare mâine, 30 septembrie! Toți creștinii în prăznuiesc pe marele mucenic
În sfârșit! Dincă a recunoscut astăzi ce i-a făcut, de fapt, Alexandrei Măceșanu
Secretul unei relații durabile. 7 metode științifice pentru o căsătorie fericită
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide