Motivul pentru care Derek din „Anatomia lui Grey” a fost „ucis” de creatorii serialului. „Oricât ar fi fost de greu soluția era să moară”

Redactor:
Adriana Stanca
Motivul pentru care Derek din „Anatomia lui Grey” a fost „ucis” de creatorii serialului. „Oricât ar fi fost de greu soluția era să moară”
Shonda Rhimes, creatoarea serialului "Anatomia lui Grey", a explicat de cepersonajul Derek Shepherd, interpretat de Patrick Dempsey, a murit

Moartea persoanjului Derek Shepherd, interpretat de actorul american Patrick Dempsey în serialul „Grey’s Anatomy”/„Anatomia lui Grey”, a surprins și nemulțumit mulți dintre fanii producției. Acum, după aproape patru luni, creatoarea serialului, Shonda Rhimes, a explicat de ce a luat o astfel de decizie.

Într-un interviu acordat recent, aceasta a precizat că Dempsey o anunțase că dorește să renunțe la rolul interpretat. Drept urmare, și scenariul pentru următoarele episoade trebuia modificat, relatează buzzfeed.com.

„Fie Derek ar fi trebuit să plece și să o părăsească pe Meredith (…), dar ce ar fi însemnat asta? Ar fi sugerat că dragostea lor nu fusese reală și că tot ceea ce spusesem în ultimii 11 ani a fost o minciună, că McDreamy nu era, de fapt, McDreamy”, a explicat Shonda Rhimes. „Pentru mine, asta ar fi fost de nesuportat. Iubirea dintre Meredith și Derek trebuia să rămănă la fel, așa că, oricât de greu ar fi fost pentru mine, în calitate de creatoare a scenariului, pentru că niciodată nu am crezut că se va întâmpla asta, singura soluție pentru a păstra ceea ce însemna ceva pentru mine a fost ca Derek să moară, pentru ca dragostea să rămână reală”, a completat ea.

Așadar, Shonda Rhimes a precizat că personajul Derek a trebuit să moară în numele iubirii.

„Nu puteam suporta ideea că el s-ar transforma într-un personaj rău și și-ar părăsi soția și copiii. Am simțit că moartea lui era singura modalitate pentru ca magia dintre Meredith și Derek să rămână reală pentru totdeauna”, a spus ea în cele din urmă.

FOTO: Secvență din episodul „How to Save a Life”

Personajul interpretat de Patrick Dempsey, un medic specializat în neurochirurgie, a fost lovit de un automobil în episodul intitulat „How to Save a Life”, difuzat pe 23 aprilie de postul american ABC. În urma accidentului, medicul Derek Shepherd intră în moarte cerebrală, iar soția sa, Meredith Grey, interpretată de actrița Ellen Pompeo, decide să îl deconecteze de la sistemele de întreținere a funcțiilor vitale.

Fanii serialului au fost extrem de supărați. O telespectatoare americană a lansat o petiție online, prin care a cerut creatoarei serialului, Shonda Rhimes, să îl „reînvie” pe Derek Shepherd și să îl readucă în serial.

Petiția, lansată de Courtney Williams pe site-ul Change.org, se intitulează „Aduceți-l pe doctorul «McDreamy» înapoi!” și conține un text care se adresează Shondei Rhimes, producătorilor postului ABC și actorului Patrick Dempsey, potrivit MEDIFAX.

„Aici e vorba de ceva foarte important, pentru că nu poți să îi lași pe oameni să investească sentimente vreme de un deceniu într-un anumit personaj și, apoi, să îl ucizi în acest fel”, se afirmă în debutul acestui text publicat online.

„Există oameni în lumea asta care donează sânge și organe, încercând să salveze vieți, dorindu-și să devină doctori, iar toate aceste lucruri se întâmplă pentru că au fost fani ai acestui serial de televiziune. Nu ne dezamăgiți în felul acesta! Ne-ați distrus complet!”, a adăugat inițiatoarea petiției.

Patrick Dempsey a interpretat rolul medicului neurochirurg Derek „McDreamy” Shepherd timp de 11 sezoane.

Femeia devenită vedetă peste noapte în România, nevoită să facă videochat! "Nu mi-aş face vreodată...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
Fiul unui mare lider PSD a vrut să se arunce de pe pod! Momente uluitoare...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Cum controlăm noua tulpină de coronavirus? Explicațiile unui medic pneumolog
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
SINGURUL loc de pe glob în care Rusia și SUA trăiesc în COMPLETĂ armonie și...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
ULTIMA ORĂ. ȘOC! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu femeia din Bacău care a murit...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Anunțul ȘOC despre Sebi, la fix două săptămâni de la dispariție. Ce s-a întâmplat, de...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide