MOTIVUL pentru care Fan Bingbing, cea mai bine PLĂTITĂ actriță din China, a primit o AMENDĂ de 129 milioane de dolari

MOTIVUL pentru care Fan Bingbing, cea mai bine PLĂTITĂ actriță din China, a primit o AMENDĂ de 129 milioane de dolari
Publicat: 03/10/2018, 13:01
Actualizat: 25/03/2019, 19:37

Starul a dispărut din lumina reflectoarelor în luna mai, după ce în presă au apărut informații potrivit cărora ar fi evitat să-și plătească impozitul pe o sumă mare de bani primită pentru un rol,potrivit time.com.

Miercuri, Fan Bingbing a scris primul său mesaj pe rețeaua de socializare online Weibo din ultimele luni, un text prin care își cere scuze fanilor și Partidului Comunist pentru delictul comis.

„Fără Partid și fără politicile eficiente ale țării, fără atenția plină de iubire a maselor nu ar exista Fan Bingbing”, a scris aceasta.

Actrița, modelul și producătoarea de film în vârstă de 36 de ani este o vedetă în China, dar și la Hollywood, după ce a jucat în filmul de succes „X-Men: Days of Future Past”, de Bryan Singer.

Absența sa din viața publică din ultimele luni a dus la apariția unor zvonuri dintre cele mai diverse, inclusiv că ar fi fost reținută de autoritățile chineze.

Agenția de presă Xinhua a scris, miercuri, că aceasta nu va fi pusă sub acuzare dacă își va plăti datoriile.

După ancheta deschisă în cazul lui Fan, autoritățile au anunțat o investigație la scară mai mare în rândul reprezentanților industriei de divertisment. Cei găsiți vinovați de evaziune fiscală sunt păsuiți de stat dacă își plătesc taxele până la data de 31 decembrie.

Anul trecut, Fan s-a situat pe primul loc în topul Forbes al celor mai bogate celebrități din China, cu venituri de 43 de milioane de dolari.

Ea este una dintre cele cinci actrițe celebre care vor juca în viitorul thriller hollywoodian „355”, alături de Jessica Chastain și Penelope Cruz.

Fan Bingbing a primit premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul de la San Sebastian 2016, pentru rolul din „I am not Madame Bovary”, precum și numeroase trofee la prestigioase evenimente de profil din Asia, ca Eurasia și cel de la Tokyo.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase