Motivul pentru care Samuel L. Jackson a renunțat la dieta vegană

Motivul pentru care Samuel L. Jackson a renunțat la dieta vegană
Publicat: 31/01/2015, 17:32

Starul hollywoodian îl va interpreta în acest film pe istoricul american George Washington Williams, iar producătorii peliculei l-au sfătuit să se îngrașe foarte repede aproximativ 10 kilograme, pentru a semăna din punct de vedere fizic cu acel veteran din Războiul Civil american.

Însă regimul alimentar al actorului, care evită cu strictețe consumul de carne, îl făcea pe acesta să slăbească în loc să se îngrașe, iar Samuel L. Jackson a decis să renunțe temporar la dieta vegană și să mănânce din nou produse alimentare de origine animală, temându-se că ar putea să piardă rolul din acel film.

„În august 2013 am decis să devin vegan. Pentru că, așa cum v-am spus, voiam să trăiesc veșnic. Apoi, producătorii m-au amenințat că mă vor concedia din distribuția noului film din seria «Tarzan» dacă nu mă voi îngrășa 10 kilograme. În schimb, eu am slăbit 18 kilograme. Așadar, am decis să mănânc din nou carne, iar acum nu mai sunt vegan. Mănânc proteine animale de două-trei ori pe săptămână și am un regim vegetarian în celelalte patru zile ale săptămânii”, a dezvăluit actorul american într-un interviu acordat cotidianului britanic Metro.

Noul film din franciza „Tarzan” va fi turnat în 3D și va fi lansat pe marile ecrane din America de Nord pe 1 iulie 2016.

Filmul „Tarzan” va fi regizat de David Yates, cineastul care a regizat ultimele patru filme din franciza „Harry Potter”.

Rolul principal va fi interpretat de Alexander SkarsgÃ¥rd, interpretul vampirului Eric Northman din serialul „True Blood”, iar din distribuția peliculei vor mai face parte Christoph Waltz și Samuel L. Jackson, în timp ce Margot Robbie, care s-a remarcat în „Lupul de pe Wall Street”, o va interpreta pe Jane, iubita lui Tarzan.

În noul film, al cărui scenariu a fost scris de Adam Cozad, personajul Tarzan, al cărui nume european este John Clayton al III-lea, trăiește în Anglia, după ce s-a refamiliarizat cu obiceiurile și cu principiile societății occidentale.

El este rugat de regina Victoria să călătorească în Congo și să facă echipă cu George Washington Williams, un veteran de război devenit mercenar, cu scopul de a-l opri pe un despot războinic, care a preluat controlul asupra unei mine de diamante și care amenință să devasteze întreaga regiune.

Samuel L. Jackson, actorul-fetiș al regizorului Quentin Tarantino, a impresionat publicul și criticii de cinema în „Pulp Fiction”, „Jackie Brown”, „Kill Bill 2” și a jucat în peste 100 de filme, după ce s-a făcut remarcat în 1991 cu rolul din „Jungle Fever”, regizat de Spike Lee.

Printre performanțele actoricești ale acestuia se numără rolurile din „Pulp Fiction”, pentru care a fost nominalizat la Oscar, în 1995, și a câștigat un premiu BAFTA, dar și trilogia „Războiul stelelor/ Star Wars”. Actorul american a mai jucat, printre altele, în superproducția „Omul de oțel/ Iron Man”, în „Mărul discordiei/ Lakeview Terrace”, în regia lui Neil LaBute, și în „Ticăloși fără glorie/ Inglorious Basterds”, de Quentin Tarantino. A câștigat un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin, în 1997, pentru rolul din „Jackie Brown”, dar și un premiu pentru cel mai bun rol secundar la Festivalul de la Cannes, în 1991, pentru rolul din „Febra iubirii/ Jungle Fever”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
(P) Descoperă care e grosimea ideală a unor geamuri de tip termopan pentru un nivel...