• Publicat:
Magazin

Motivul REAL pentru care HITLER s-a însurat înainte de a se SINUCIDE. Un valet dezvăluie cele mai ASCUNSE secrete ale Fuhrerului

Motivul REAL pentru care HITLER s-a însurat înainte de a se SINUCIDE. Un valet dezvăluie cele mai ASCUNSE secrete ale Fuhrerului
Viața amoroasă a lui Adolf Hitler, într-o carte de memorii a foștilor săi angajați. Vezi de ce s-a însurat fuhrerul cu Eva Braun abia înainte de a se sinucide.

Chiar dacă Hitler s-a căsătorit de abia în ultima clipă a vieții lui, cu Eva Braun, înainte de sinuciderea în masă din buncăr (29-30 aprilie 1945), liderul nazist a avut relații sentimentale cu multe femei și nu și-a ascuns dorințele sexuale, dezvăluie valetul, potrivit Daily Star.

Krause afirmă că dictatorul nazist invita artiste tinere la domiciliul său, în primii ani ai regimului nazist.

Prieten apropiat al lui Hitler, care a lucrat pentru Fuhrer între 1934 și 1939, el adaugă: „Deseori, în timpul călătoriilor noastre, se entuziasma din senin și exclama: „Dumnezeule, nu-i așa că fata aia este frumoasă?”

Krause a mai povestit cum Hitler se întorcea și „îl dădea într-o parte, pentru a o vedea mai bine domnișoara respectivă”.

Atunci intra în acțiune celălalt camarad al lui Hitler, Wilhelm Bruckner, care cerea adresa femeii respective, pentru a fi invitată la cafea de Fuhrer.

Liderul nazist a mai fost implicat emoțional cu regizoarea filmelor de propagandă Leni Riefenstahl. Pentru el, aceasta avea o mare „sensibilitate„, dar Krause scrie că restul poveștii este fabulație.

Hitler era încântat și de cercetașele (Bund Deutscher Madel), care îl întâmpinau în călătoriile sale prin țară.

Deseori, Hitler dădea fetelor bani pentru cafea sau prăjituri, gest pe care Krause îl pune pe seama „aprecierii pentru frumusețe” de care dădea dovadă Fuhrerul.

Dar Krause explică pe de altă parte că Hitler nu s-a căsătorit timpuriu dintr-un singur motiv: credea că nu îi va putea oferi viitoarei soții o viață de familie POTRIVITĂ.

„Principiul său era ca fiecare partener căsătorit trebuie să ducă o viață de familie decentă„, a afirmat Krause.”El nu putea oferi acest lucru, ținând cont de volumul uriaș de muncă la care era conectat”.

„Venea acasă seara târziu și soția, familia nu ar fi avut cum să se bucure de el. Cel mult – dacă s-ar fi însurat și ar fi avut copii – aceștia ar fi purtat o discuție despre tatăl lor și cam atât”.

Hitler era însă bucuros că nu s-a însurat timpuriu, mai scrie Krause, Fuhrerul susținând că are mai multă susținere din partea femeilor, dacă rămâne singur.

„Bazându-se pe instinct, femeile sunt mai atrase de bărbații singuri”, considera Hitler. Krause a murit în anul 2001. Lucrarea „Living With Hitler:  Accounts of Hitler’s Household Staff” va fi publicată în data de 19 august.

foto: Wikipedia

 

Inchide