#NiciunRomânNuAFostRănitÎnVideoclip. Român, tratat ca un SCLAV de fiul unui milionar englez

Redactor:
Alexandra Mortu
#NiciunRomânNuAFostRănitÎnVideoclip. Român, tratat ca un SCLAV de fiul unui milionar englez
Fiul unui milionar din Marea Britanie a angajat un român să îi fie servitor în cadrul festivalului Cheltenham.

Harry Taroni, boxer amator, s-a filmat în timp ce îi ordona lui Sorin să le aducă beri lui și prietenilor săi, să le țină hainele și să îi servească cu țigări, conform ziarului The Sun.  

În seria de videoclipuri se poate observa cum Harry îl numește pe Sorin „băiatul cu țigări”, „servitorul de bere” și „cuier”. De asemenea, românul este ironizat fiind prezentat drept „băiatul care mă va însoți la bar”, „servitorul român” și „băiețaș român”.

Postarea pe un site de socializare relevă un hashtag de batjocură: „#NoRomaniansWereHarmedInTheMakingOfThis” (#NiciunRomânNuAFostRănitÎnVideoclip).

Puteți vedea clipul AICI.

 

În comentariile postării pot fi regăsite și unele în care Toni este blamat pentru acțiunile sale: „Nu dă bine. În situația politică de astăzi nu e bine să te lauzi că ai un servitor.” și  „Cine se crede? Este rușinos ceea ce face.”

Ziarul The Sun a încercat să obțină mai multe informații despre acest eveniment de la Harry și familia lui, dar boxerul a declarat că „Sorin e doar un prieten pe care l-am cunoscut la serviciu.”

Inchide