Nicolas Cage, acuzat că nu a returnat DVD-uri cu filme pe care le închiriase de la un magazin

Nicolas Cage, acuzat că nu a returnat DVD-uri cu filme pe care le închiriase de la un magazin
Publicat: 02/09/2012, 18:04
Actualizat: 07/07/2016, 22:38

Nicolas Cage, care, la sfârșitul lui 2009, figura cu datorii la Fiscul american de peste 6 milioane de dolari, avea datorii și la un magazin care închiriază filme pe DVD, căruia a trebuit să îi plătească penalități de aproape 225 de dolari pentru că nu a returnat la timp peliculele închiriate.

Potrivit dailymail.co.uk, după ce, în această săptămână, pe Facebook a fost postat un mesaj în încercarea de a-i atrage atenția lui Nicolas Cage că a uitat să returneze DVD-urile, actorul i-a contactat, duminică dimineață, pe reprezentanții magazinului, cerându-și scuze și dând vina pe asistentul său pentru situația creată.

Starul în vârstă de 48 de ani a închiriat de la magazinul din Los Angeles DVD-uri cu musicalul „S-a născut o stea/ A Star is Born”, cu Judy Garland, și cu filmul „Regele comediei/ The King of Comedy”, care-i are în distribuție pe Robert De Niro și Jerry Lewis.

Cage închiriase aceste DVD-uri în luna aprilie și, la patru luni după, reprezentanții magazinului au declanșat „operațiunea” pe Facebook pentru recuperarea lor.

„Dacă cineva îl vede pe Nicolas Cage rătăcind prin cartier, vă rugăm să îi amintiți că a închiriat de câteva luni DVD-uri de la noi”, au scris reprezentanții magazinului de închiriat DVD-uri pe Facebook.

Duminică, Cage a sunat personal la magazin, iar ulterior patronul acestuia a declarat pentru TMZ că actorul a fost amabil și nu s-a simțit ofensat că a fost atenționat pe Facebook.

Astfel, reprezentanții magazinului au decis să îi aplice penalități de doar 20 de dolari pe film.

Ulterior, reprezentanții magazinului au postat încă un mesaj pe Facebook în care spun: „Ca semn al aprecierii noastre pentru activitatea lui Nicolas Gage în domeniul filmului, la orice închiriere de DVD din acest weekend, clienții noștri pot să închirieze gratuit și un film al actorului”.

În ciuda faptului că este unul dintre starurile cele mai mari de la Hollywood, Nicolas Cage a avut în ultima vreme multe probleme financiare. Astfel, în aprilie 2009, actorul a anunțat că a vândut un castel pe care îl deținea în Germania pentru că „nu și-l mai putea permite” din cauza crizei economice. Totodată, la sfârșitul lui 2009, Cage și-a vândut două dintre casele lui, aflate în New Orleans, pentru a-și plăti o parte din datorii.

De asemenea, la sfârșitul lui 2009, Cage figura cu datorii la Fiscul american în valoare de peste 6 milioane de dolari. În ianuarie 2010, o vilă pe care o deținea în Las Vegas a fost vândută cu 5 milioane de dolari, pentru acoperirea unor datorii. În noiembrie 2010, Cage a fost somat să plătească suma de 2.511.605,74 de dolari unei bănci de stat din Nevada, banii reprezentând atât un împrumut, cât și taxe neplătite și comision pentru avocați, după ce și-a recuperat o locuință vândută la licitație cu un an înainte.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără „Părăsind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, și „Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

În 2010, actorul a filmat în România pentru noul său film „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care a fost lansat în 2012.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri