• Publicat:
Magazin

Nicolas Cage vrea să obțină un permis de căsătorie. Actorul în vârstă de 55 de ani este pe cale să se însoare pentru a patra oară

Nicolas Cage vrea să obțină un permis de căsătorie. Actorul în vârstă de 55 de ani este pe cale să se însoare pentru a patra oară
Actorul american Nicolas Cage a depus actele necesare pentru a obține un permis de căsătorie, confirmând astfel zvonurile care spuneau că urmează să oficializeze relația cu iubita sa, specialista în machiaj Erika Koike, relatează contactmusic.net.

Cererea a fost depusă sâmbătă, la instituția juridică din districtul Clark al statului american Nevada, în numele actorului și al Erikăi Koike. Dacă documentul va fi validat, cei doi se vor putea căsători oricând, timp de un an de la data aprobării.

Deși cei doi au preferat să își țină legătura departe de ochii publicului, existența unei relații între actor și machieuză a fost confirmată în aprilie 2018. Atunci, Cage și Koike au fost văzuți împreună în Puerto Rico, unde actorul, în vârstă de 55 de ani, filma pentru o nouă peliculă.

Căsătoria cu Erika Koike va fi a patra soție pentru Nicolas Cage. Actorul a mai fost căsătorit cu actrița americană Patricia Arquette între 1995 și 2001, cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, între august și noiembrie 2002 și cu fosta chelneriță Alice Kim între 2004 și 2016.

 

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără „Leaving Las Vegas/Părăsind Las Vegas-ul” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, și „Wild At Heart/Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

În 2010, actorul a filmat în România pentru pelicula „Ghost Rider – Spirit of Vengeance/Ghost Rider: Demonul răzbunării”, care a fost lansată în 2012. Nicolas Cage a revenit în România și în 2014 pentru a lucra la filmul „The Dying of the Light”, în regia lui Paul Schrader.

 

Inchide