Noul iPhone 5 ar putea avea cameră 3D

Noul iPhone 5 ar putea avea cameră 3D
Publicat: 30/08/2012, 20:15
Actualizat: 10/08/2014, 18:18

Noul iPhone 5, care urmează să fie lansat pe 12 septembrie, ar putea fi dotat cu cameră 3D, potrivit The Sun. Publicația mai scrie, de asemenea, că smartphone-ul de la Apple, care ar trebui să ajungă în magazine până la sfârșitul lunii viitoare, va fi dotat cu un cip prin intermediul căruia va putea fi folosit ca un instrument de plată, și va avea disponibile mai multe hărți accesibile prin tehnologia „Satellite Navigation”.

Unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului va avea și un nou design. Telefonul va fi mai subțire, iar ecranul mai mare, potrivit informațiilor vehiculate până acum de presă.

Tocmai pentru că interesul pentru noul smartphone de la Apple este foarte mare, rivalii de la Nokia au anunțat lansarea unui nou telefon care rulează Windows cu o săptămână mai devreme, pe 5 septembrie. Acest model este crucial pentru viitorul celor două companii, apreciază specialiștii, motiv pentru care cei doi giganți au investit miliarde de dolari pentru a-l transforma într-un succes.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase