Nunta anului în Marea Britanie: Pippa Middleton s-a căsătorit cu James Matthews

Nunta anului în Marea Britanie: Pippa Middleton s-a căsătorit cu James Matthews
Publicat: 20/05/2017, 17:13

Pippa Middleton a strălucit de fericire părăsind biserica unde a avut loc ceremonia, în calitate de femeie căsătorită, la brațul soțului său, James Matthews.

Pippa Middleton, în vârstă de 33 de ani, sora cea mică a Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu milionarul James Matthews , în vârstă de 41 de ani, la biserica St Mark’s din Englefield, Berkshire. Aceasta este considerată nunta anului în Regatul Britanic.

Un colț provincial din Berkshire s-a transformat într-un eveniment social major cu ocazia ceremoniei de nuntă a mierelui și miresei, care și-au făcut jurămintele în fața Ducelui și a Ducesei de Cambridge, a Prințului Harry și a fostului campion de tenis la Wimbledon, Roger Federer.

Au existat reguli stricte de securitate în orășelul unde a avut loc nunta, iar localnicii au fost rugați să aibă asupra lor actele de identitate și să nu facă declarații pentru presă. Mireasa a primit ovații din partea celor apoximativ 100 de fani și localnici.

Pippa a radiat de bucurie de când a ieșit din mașina Jaguar decapotabilă purtând o rochie de mirească marca creatorului britanic Giles Deacon, creată pentru a da impresia că nu are cusături.

Rochia a fost însoțită de vălul marca Stephen Jones, dar și de o tiara Maidenhair Fern și pantofi de satin în culoare ivorie Manolo Blahnik.

Alături de Pippa a stat tatăl său Michael care și-a condus fiica cea mică la altarul bisericii St Mark’s, din Englefield, Berkshire, iar mama miresei, Carole i-a întâmpinat la intrarea în lăcașul de cult.

Sora mai mare, Kate a jucat un rol vital și s-a asigurat că sora sa mai mică a arătat minunat în această zi importantă. Ducesa de Cambridge i-a rearanjat trena, dar și alte părți ale rochiei Pippei înainte de a intra în biserică.

Fanii familiei regale au fost dezamăgiți pentru că actrița Meghan Markle, iubita Prințului Harry, nu s-a numărat printre oaspeții prezenți, Prințul William și Prințul Harry sosind amândoi pe jos la locul ceremoniei. Se bănuiește că prietena Prințului Harry, va veni la recepția de nuntă de mai târziu ce se va ține la casa familiei Middleton în apropiere de Bucklebury.

Fanii familiei regale britanice au fost înveseliți de faptul că Prințul George și Prințesa Charlotte alături de alți cavaleri de onoare și domnișoare de onoare au sosit la nuntă în mașini clasice.

Printre ceilalți invitați s-au numărat tatăl mierelui, dar și personalități de televiziune precum Spencer Matthews, fratele de 28 de ani al mirelui, controversatul unchi al Pippei, Gary Goldsmith, și Prințesa Eugenie.

Inelul de logodnă al Pippei Middleton ar costa, potrivit unr surse, 250,000 de lire – aproape de 10 ori mai scump decât bugetul unei nunți obișnuite în Marea Britanie.

Mireasa și mirele au ieșit din biserică după o ceremonie ce a durat aproximativ 45 de minute – și au avut parte de o vreme însorită.

Ploaia torențială, care a început la câteva minute după ceremonie, a fost de scurtă durată încheindu-se tocmai când ușile bisericii s-au deschis.

În răsunt de clopote în micuțul orășel din Berkshire, mirii au mers ținându-se de mână pe lângă biserică, în timp ce grupul de cavaleri și domnișoare de onoare, toți copii, le-au deschis calea.

Șotul și soția și-au zâmbit tot timpul, ajungând la porțile principale de intrare ale bisericii St Mark și s-au sărutat în timp ce blițurile fotografilor i-au scăldat într-o ploaie luminiscentă.

Kate Middleton a fost extrem de grijulie față de sora sa mica, fiindu-i alături la fiecare pas pentru buna desfășurare a lucrurilor. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie culoarea piersicii marca Alexander McQueen, o pălărie creația Jane Taylor și cercei Kiki McDonough.

Prințul George și Prințesa Charlotte au fost îmbrăcați în haine create de retailerul spaniol Pepa and Co, toți ochii fiind ațintiți asupra celor doi mici moștenitori. Aceasta a fost prima nuntă la care au participat Charlotte și George.

Pentru micile domnișoare de onoare, Pippa a ales rochițe de culoare crem cu mâneci bufante și panglici de culoare roz pal în jurul taliilor, asortate cu coronițe de flori gingașe, în timp ce micii cavaleri de onoare au purtat pantaloni aurii și cămăși de culoare crem cu gulere în stil Peter Pan și șosete albe.

După ceremonie, mirii și oaspeții vor sărbători într-o marchiză de sticlă, construită pe proprietatea familiei Middleton.

Localnica din Englefield, Elizabeth Mary Reeves, a purtat la încheietură o banderolă argintie cu data nunții imprimată, 20.05.17, acordtaă exclusiv localinicilor cărora li s-a permis accesul în apropierea bisericii pentru a putea privi mai bine ceremonia. Aceasta a declarat pentru BBC: „Ne-a făcut cu mâna și arăta minunat. Așa cum arată toate mieresele, pur și simplu strălucesc indiferent de cât de scumpă sau nu le e rochia. Arăta de-a dreptul superb.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația