O angajată a devenit amanta șefului său însurat, dar vestea șoferului a devastat-o. „Mă simt umilită. Nu voiam să-i distrug căsnicia, dar credeam că simte ceva pentru mine”

O angajată a devenit amanta șefului său însurat, dar vestea șoferului a devastat-o. „Mă simt umilită. Nu voiam să-i distrug căsnicia, dar credeam că simte ceva pentru mine
Publicat: 04/07/2019, 15:43

„Am avut o aventură pasională cu șeful meu însurat timp de trei luni, până când șoferul lui mi-a spus că mai are încă două amante.

Am 30 de ani și sunt singură după o despărțire dureroasă. Lucrez în vânzări și m-am angajat recent într-o nouă firmă.

Șarmantul și carismaticul meu șef are 48 de ani. Când m-am prezentatat mi-a zis: Nu te impacienta. Știu exact cine ești.

M-a invitat la cină și m-am simțit formidabil. M-am întrebat de ce m-a scos tocmai pe mine în oraș, el având 80 de angajați.

Am început să stau peste program la serviciu, doar pentru a mai petrece timp cu el. Într-o seară m-a invitat din nou la cină.

Mă gândeam că e o întâlnire în scop profesional, dar am vorbit despre lucruri personale.

Mi-a povesttit că este nefericit pentru că viața cu soția lui este din ce în ce mai proastă.

Mi-a spus că nu mai are o relație sexuală cu ea de ani buni. L-am întrebat dacă are o amantă și mi-a răspuns că nu.

Am mai ieșit de atunci. Într-o seară m-a condus la apartamentul meu și m-a sărutat. Nu l-am refuzat.

Am devenit amanta lui. Într-o zi îl așteptam împreună cu șoferul său. Atunci, șoferul mi-a zis că șeful nu își face niciodat relațiile publice și că mai are încă două amante, pe lângă mine.

Timp de trei luni eu am fost una dintre cele trei femei cu care își înșela soția.

Sunt devastată. Mă simt umilită. Nu am vrut să-i distrug căsnicia, dar chiar credeam că simte ceva pentru mine.”, a povestit femeia pentru The Sun.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase