O CĂLUGĂRIȚĂ a fost arestată pentru trafic de DROGURI. Locul incredibil în care transporta MARFA

O CĂLUGĂRIȚĂ a fost arestată pentru trafic de DROGURI. Locul incredibil în care transporta MARFA
Publicat: 22/03/2019, 14:55

Denise Marie Woodrum (51 de ani) declară că a fost păcălită să transporte cocaina, de un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. Femeia a fost reținută pe aeroportul din Sydney, iar peste900 de grame de cocainăau fost găsite în tocurile pantofilordin bagajele ei.

Avocatul femeii susține că Woodrum a fost convinsă de iubitul ei, un bărbat cunoscut online numit Hendrik Cornelius, să transporte cocaina. Cei doi nu s-au întâlnit niciodată, dar au dezvoltat o relație pe internet și și-au trimis sute de mesaje, din aprilie 2017 până pe 4 august, când călugărița a fost arestată.

În aeroportul din Sydney, Woodrum le-a declarat ofițerilor că venise să viziteze Harbour Bridge, iar pantofii din geamantan erau cadou pentru mama sa. O substanță a fost detectată în tocurile pantofilor, în portofel și pe nasturii hainelor. După ce a fost testată și s-a dovedit a fi cocaină, călugărița a întrebat: „Cât de multă ați găsit?”. În tot acel timp, Hendrik Cornelius îi trimitea mesaje: „Ești bine? Ce faci dragă? Ești în taxi?”

Woodrum a declarat că, după o căsnicie eșuată și probleme de sănătate, îl vedea pe Hendrik ce fiind persoana specială care o va vindeca.

Femeia este călugăriță într-o sectă catolică numită Adoratorii Sângelui lui Hristos. Tatăl ei spune că incidentul e „un mare șoc pentru toată familia”.

Foto: captură Youtube

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase