O cântăreață cunoscută divorțează de fiul unui senator PSD: „După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități și jigniri… renunț”

Redactor:
Gandul
Fosta membră a trupei Sexxy Claudia Pătrășcanu, în vârstă de 40 de ani a anunțat pe Facebook că divorțează de fiul senatorului Niculae Bădălău, Gabi Bădălău, în vârstă de 34 de ani, după o căsnicie care a durat trei ani. Cântăreața a declarat despre mariajul cu fiul de senator că a fost o perioadă plină de umilință și abuz emoțional.

Artista a scris pe Facebook că renunță la „viața falsă și tristă pe care a îndurat-o”:

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea, copiii mei. Veți crește cu iubire și liniște… restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate”

Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, unde a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru.

 

În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care s-a destrămat în 2006. 

Gabi Bădălău este fiul senatorului PSD Niculae Bădălău.

 

FOTO: FACEBOOK CLAUDIA PĂTRĂȘCANU

 

Inchide