O cățelușă din SUA și-a regăsit stăpânii după zece ani. Abby dispăruse fără urmă în 2008 și familia o credea moartă

O cățelușă din SUA și-a regăsit stăpânii după zece ani. Abby dispăruse fără urmă în 2008 și familia o credea moartă
Publicat: 03/02/2018, 19:35
Actualizat: 04/02/2018, 10:00

Familie Suierveld au căutat-o pe cățelușa Abby, dar în cele din urmă s-au dat bătuți și au declarat-o moartă, scrie Daily Mail. În data de 30 ianuarie 2018, Abby a revenit în mod miraculos la stăpânii ei.

În acea zi, Suierveld a primit un telefon de la Protecția Animalelor din Allegheny Valley, care au chemat-o să-și ia câinele.

„Nu am știut ce să zic”, a declarat Suierveld pentru Trib Live, adăugând că familia a fost foarte tristă după dispariția lui Abby, crezând că a murit.

În acea zi, Abby a apărut pe veranda lui Judy Spiering, din Lower Burrell, Pennsylvania, localitate situată la circa 13 km de casa familiei Suierveld.

Spiering, care a observat că animalul este însetat și „pare prietenos”, a sunat la poliție, care a notificat Protecția Animalelor. În final, câinele a ajuns la adăpostul pentru animale.

Abby a fost identificată după microcipul HomeAgain. Potrivit medicilor, câinele a fost foarte bine îngrijit, timp de zece ani și avea o stare de sănătate excelentă.

„Să nu renunți niciodată, acesta este mesajul meu. Să nu crezi niciodată că oamenii dispar din viața ta, deoarece pot reveni sub forma unui câine”, a declarat Suierveld pentru postul local ABC6.

Când era mică, Abby a fost salvată și a devenit animalul de companie al fiicei lui Suierveld, care a plâns la auzul veștii revenirii cățelușei ei.

„Am crezut că a murit. Am simțit că s-a întors o parte a copilăriei mele, o parte a familiei. Este minunat”, a spus tânăra.

Familia Suierveld nu știe însă cine a avut grijă exemplar de Abby în toți acești ani și în zonă nu a fost raportată, deocamdată, dispariția vreunui câine.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase