• Publicat:
Magazin

O chelneriță a servit un bătrân morocănos timp de 7 ani. După ce bărbatul a murit, femeia a primit un telefon care i-a schimbat viața

Timp de 7 ani, o chelneriță a servit un bătrân veteran de război, morocănos și cu multe pretenții. Când clientul a murit, femeia a primit un telefon de la avocatul acestuia, care i-a schimbat viața.

Melina Salazar era singura angajată a unui restaurant din orașul american Houston, numit Luby’s, care reușea să se înțeleagă cu un client vechi, dar pretențios și dificil. Acesta era Walter „Buck” Swords, un veteran de război în vârstă de 89 de ani, care dorea ca lucrurile să fie făcute mereu așa cum dorea el. Mâncarea care îi era servită trebuia să fie foarte fierbinte, de fiecare dată. Chiar dacă nu părea să fie mulțumit de nimic, Swords se întorcea de fiecare dată la restaurantul în care lucra Salazar.

Apoi, dintr-o dată, „Buck” nu a mai apărut. Melina a observat imediat acest lucru și a fost singura persoană de la restaurant care a fost îngrijorată de absența lui. A decis să nu mai mănânce acolo, s-a mutat?

Automobilul Buick primit de Melina Salazar

Apoi, Salazar a aflat adevărul, potrivit NBC News. Veteranul de război murise.

Femeia a aflat acest lucru după ce a fost sunată de avocatul bătrânului. Acesta avea o veste mare pentru femeie: Swords îi lăsase, în testament, 50.000 de dolari și un automobil Buick din anul 2000. „Încă nu pot să cred”, a declarat Salazar pentru un post local de televiziune.

 

Inchide