O fetiță a fost descoperită de autoritățile ruse într-o fermă de vaci. Nu vorbea și imita sunetele erbivorelor

O fetiță a fost descoperită de autoritățile ruse într-o fermă de vaci. Nu vorbea și imita sunetele erbivorelor
Publicat: 01/08/2012, 16:43
Actualizat: 23/03/2019, 16:27

Un copil în vârstă de cinci ani a fost găsit de autoritățile din Rusia trăind alături de o turmă de vaci într-o zonă rurală din Munții Urali, informează Daily Mail.

Fetița sălbatică nu putea să vorbescă și comunica doar imitând sunetele bovinelor. Copilul nu avea un nume și nu știa cum să mănânce normal, preferând să bea lapte dintr-o cratiță, conform spuselor oficialilor Poliției ruse.

Autoritățile au fost sesizate de un vecin care locuia în apropierea micii ferme a părinților fetiței. Atunci când a fost găsită, copila era aproape dezbrăcată și stătea încuiată într-o cameră folosită pentru depozitare. Autoritățile au luat fetița și au internat-o într-un centru de reabilitare, urmând ca ulterior să fie dată spre adopție. .

Acesta nu este însă singurul caz de acest tip înregistrat în Rusia. În anul 2009, „fata Mowgli” Natasha Mikhoilova a fost găsită în apartamentul tatălui său din orașul Chita, Siberia, unde era crescută printre câinii familiei.

Natasha care era, de asemenea, în vârstă de cinci ani, comunica lătrând, mânca asemenea câinilor și avea dimensiunile medii ale unui copil de doi ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase