O fetiță de cinci ani i-a scris Reginei Elisabeta s-o întrebe dacă îi poate împrumuta o lebădă. Răspunsul pe care l-a primit este absolut adorabil

O fetiță de cinci ani i-a scris Reginei Elisabeta s-o întrebe dacă îi poate împrumuta o lebădă. Răspunsul pe care l-a primit este absolut adorabil
Publicat: 03/09/2017, 11:27

Lyndsay Simpson, în vârstă de cinci ani, și-a pus în cap că vrea să îngrijească de o lebădă, așa că i-a cerut Reginei Elisabeta permisiunea să aibă una drept animal de casă. Așadar, după ce mama ei i-a spus că monarhul deține oficial toate păsările din această specie, Lyndsay a încropit rapid o scrisoare pentru Majestatea Sa.

În rândurile pe care i le-a scris, fetiția i-a mărturisit dragostea ei pentru lebede și planul de a o crește în baie. Chiar dacă ideea poate să nu fie neapărat una de succes, Palatul Buckingham i-a răspuns așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat.

The Times relatează că Jennie Vine, coordonator al corespondenței la reședința regală, a spus că Regina a„luat atent notă” de cererea lui Lyndsay, dar nu a avut vești chiar foarte bune pentru ea. Ideea că monarhul britanic deține toate lebedele din Regat este doar o preconcepție care datează de secole întregi.

„Regina m-a rugat să-ți mulțumesc pentru scrisoare, din care Majestatea Sa a luat atent notă în legătură cu dorința de a avea o lebădă ca animal de companie. Ar trebui să știi că faptul că Regina deține toate lebedele din Regat este doar o preconcepție. Majestatea Sa este proprietara lebedelor mute și își exercită acest drept doar în unele părți ale râului Tamisa. (…) Reginei i-a fost transmis interesul tău pentru fauna sălbatică și a considerat că e foarte drăguț din partea ta să scrii în felul în care ai făcut-o”, a transmis drept răspuns Casa Regală.

După cum probabil vă dați seama, Lyndsay și mama ei au fost extrem de încântate să primească această scrisoare din partea Reginei.„Încă aș vrea să știu dacă pot ține o lebădă în baie”, a spus fetița pentru The Times, iar atunci când a fost întrebată cu ce ar hrăni pasărea, a răspuns:„Cu orice le hrănește și Regina”.