O filantroapă americană vrea să introducă „Cartea lui Trump” în Biblia evreilor. Care este motivul

Redactor:
Gândul
O filantroapă americană vrea să introducă „Cartea lui Trump” în Biblia evreilor. Care este motivul
Miriam Adelson, filantroapă americană de origine evreică, vrea să extindă Biblia prin adăugarea „Cărții lui Trump" datorită sprijinului pe care acesta l-a oferit evreilor.

Aceasta a scris un articol despre acest subiect în ziarul Vegas-Review Journal, deținut de soțul ei, Sheldon Adelson.

„Ar fi prea mult să ne gândim la ziua în care în Biblie va fi adăugată Cartea lui Trump, așa cum este Cartea lui Esther care celebrează eliberarea evreilor din persia antică?”, a scris susținătoarea Partidului Republican din Statele Unite ale Americii.

Miriam Adelson susține că Donald Trump merită să aibă propria carte în Biblie deoarece președintele SUA i-a susținut pe evrei și israeliți.

Publicația USA Today l-a contactat pe Joel M. Hoffman, evanghelist evreu și autorul cărții „The Bible Doesn’t Say That” (n. red. – „Biblia nu spune asta”), pentru a descoperi ce înseamnă această propunere pentru scena politică americană.

Întrebat despre articolul lui Miriam acesta a declarat că „Adelson crede că Trump îi poate salva pe evrei. Cred că este cu adevărat surprinsă de faptul că președintele actual nu este iubit de prea mulți oameni așa cum ea o face”.

De asemenea, întrebat dacă o nouă carte ar putea fi adăugat Bibliei acesta a răspuns că „Nu există nicio șansă să adaugi o nouă carte în Biblie”, Joel explicând că versiunea Bibliei evreilor și chiar și versiunea Bibliei creștine estă de un mileniu și nu a fost schimbată de tot atâția ani. 

Foto: Hepta

 

Inchide