• Publicat:
Magazin

O fostă asistentă TV, criticată dur după ce a făcut o ședință foto sexy chiar la mormântul lui Arsenie Boca: „Dumnezeu nu judecă un decolteu” – FOTO

O fostă asistentă TV, criticată dur după ce a făcut o ședință foto sexy chiar la mormântul lui Arsenie Boca: „Dumnezeu nu judecă un decolteu”  – FOTO
Vedeta TV Loredana Chivu i-a înfuriat pe internauți după ce ce s-a fotografiat în ipostaze sexy în curtea Mănăstirii Prislop, unde este mormântul duhovnicului Arsenie Boca.

Este bine știut faptul că ținuta decentă este obligatorie, iar femeile care vin să se roage la mormântul lui Arsenie Boca nu au voie să intre în mănăstire îmbrăcate în pantaloni sau cu fuste scurte, ori cu decolteul la vedere.

Loredana Chivu a stârnit controverse prin imaginile pe care le-a publicat pe Facebook. Vedeta TV a apărut în ipostaze provocatoare, chiar în mijlocul pelerinilor veniți la mormântul duhovnicului.

„Mi-a ajutat Dumnezeu să ajung din nou în locul unde îmi găsesc liniștea și alinarea. Doamne ajută la toată lumea!”, a scris fosta asistentă tv.

Criticile nu s-au lăsat mult așteptate: „Vezi că ai ajuns la țanc și îmbrăcată perfect, pentru că într-una dintre chilii se pozează pentru PlayBoy!”, a scris un internaut.

„Loredana, știm că ești credincioasă mai ales operațiilor estetice. Poți să mergi și la doctori să te rogi la ei pentru cum arăți”, a comentat o altă persoană.

„Dacă tot zici că ești cât de cât credincioasă, ar fi trebuit să știi că nu ai voie cu siliconul pe afară. Lipsă de respect!”, i-a scris un alt internaut.

Loredana Chivu a reacționat imediat: „Erau 40 de grade. Am avut o rochie lungă și un văl pe cap. Dumnezeu mă știe și mă iubește așa cum sunt, pentru sufletul meu. Dumnezeu ne iubește pe toți. Nu judecă un decolteu care era doar pe jumătate și care s-a văzut la plecare, după ce am coborât de la Mormântul Sfânt și după ce am lăsat Acatistul! Nu mai judecați, fiți umili. Dumnezeu ne vede așa cum suntem!”.

Foto: Loredana Chivu/ Facebook

Inchide