O fostă membră a trupei Spice Girls și-a părăsit soțul

O fostă membră a trupei Spice Girls și-a părăsit soțul
Publicat: 16/12/2014, 18:28

Mel B, în vârstă de 39 de ani, s-a căsătorit cu Stephen Belafonte în 2007, iar cei doi s-ar fi certat serios săptămâna trecută, chiar înainte ca vedeta britanică să se interneze în spital, pe 11 decembrie, din cauza unor dureri puternice de stomac.

„Căsnicia lui Mel a ajuns într-un punct de criză, de fapt supraviețuiește artificial. Mel le-a spus prietenilor că relația ei cu Stephen s-a terminat și a făcut un gest simbolic când și-a scos verigheta înainte de a apărea în finala emisiunii «The X Factor», de duminică seară. Știa ce face și a vrut să-i transmită lui Stephen un mesaj clar legat de sentimentele ei „, a declarat o sursă apropiată vedetei pentru tabloidul The Sun.

Potrivit relatărilor din presa britanică, Stephen Belafonte nu ar fi vizitat-o și nici nu ar fi sunat-o pe Mel B cât timp aceasta a stat în spital.

„Mel B nu a vorbit cu Stephen deloc de la internarea în spital de săptămâna trecută și se pare că nu vrea să îl vadă. El nu a trecut deloc pe la spital s-o vadă. E foarte trist ce se întâmplă având în vedere că putea să moară. Toată lumea din jur o susține și o încurajează să îl părăsească de data asta, pentru că nimeni nu crede că relația lor este una sănătoasă”, a mai declarat sursa citată.

Presa britanică a relatat despre o posibilă agresiune fizică asupra lui Mel din partea soțului său, după ce vedeta a apărut duminică seara în direct, în cadrul show-ului TV „The X Factor”, cu câteva vânătăi și zgârieturi pe față. Fanii vedetei au postat mai multe mesaje pe platforma online Twitter, în care se arătau șocați de posibilitatea ca Belafonte să o fi lovit pe Mel B.

Stephen Belafonte a negat vehement acuzațiile, publicând pe contul său de pe platforma Twitter un mesaj în care spunea că ideea de a-și lovi soția este „dezgustătoare și falsă”.

Mel B are un fiu, Madison, în vârstă de trei ani, cu Stephen Belafonte, și alți doi copii, Phoenix Chi, în vârstă de 15 ani, și Angel, în vârstă de șapte ani, din relațiile anterioare.

Mel B, pe numele său real Melanie Janine Brown, este în prezent vedetă de televiziune și a fost una dintre cele cinci membre ale trupei Spice Girls.

Formația Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de țări. Astfel s-a născut un fenomen internațional similar Beatlemaniei, „Girl Power”.

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunțat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase – Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm – au lansat un al treilea album în 2000, „Forever”, iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântărețele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul „Return of the Spice Girls”, care s-a bucurat de un enorm succes. Membrele grupului au avut o apariție spectaculoasă în vara anului 2012, când au cântat din nou împreună după mulți ani, la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ion Țiriac, SCANDAL MONSTRU. Ce l-a enervat pe celebrul miliardar: Am fost DAȚI AFARĂ
Secretul brutăriilor din supermarketuri. Ce pățesc majoritatea cumpărătorilor
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Abuzul de alcool, diabetul și poluarea cresc riscul de Alzheimer și Parkinson