O îngrijitoare de 25 de ani de la un azil este acuzată că i-a furat o sumă de bani bătrânului de 78 de ani cu care avea o relație

Redactor:
Gandul
O tânără de 25 de ani riscă să petreacă până la 30 de ani în închisoare după ce a filmat un bătrân de 78 de ani în timp ce bărbatul îi făcea sex oral.

Incidentul s-a petrecut la azilul Heritage at Deer Creek. Suspecta, Shatarra Rodgers, a avut grijă de bărbat și de soția lui, potrivit Daily Mail.

La o lună după ce femeia a murit, în 2018, îngrijitoarea i-a făcut sex oral bărbatului și a înregistrat momentul pe ascuns, fără acordula cestuia. Ulterior, Rodgers a încercat să îl șantajeze cu înregistrarea pe bătrân, dar acesta a chemat poliția.

Bărbatul i-a dat de mai multe ori bani tinerei, iar la un moment dat aceasta a început să extragă singură sume din contul acestuia, fără ca el să știe. Când victima a constatat acest lucru și a luat-o la întrebări, Rodgers l-a șantajat cu înregistrarea.

Poliția a anunțat că a descoperit și alte tranzacții suspecte făcute de femeie, care este acuzată de furt de identitate.

Shatarra Rodgers a declarat că a folosit banii pentru a-și plăti studiile și chiria. Totuși, există deovezi că banii au fost folosiți pentru cumpărături pe Amazon și o vizită la spa. 

Foto: Facebook/ Shatarra Rodgers

 

Inchide