O pensionară l-a apucat de organele genitale pe paramedicul care venise să o trateze. „Cât de mare e?” / Victima a povestit experiența nefastă: „I-am zis că nu e în regulă…”

Redactor:
Gandul
O pensionară l-a apucat de organele genitale pe paramedicul care venise să o trateze. „Cât de mare e?” / Victima a povestit experiența nefastă: „I-am zis că nu e în regulă…”
O pensionară vulgară a fost nevoită să semneze în Registrul Infractorilor Sexuali, după ce a apucat un paramedic de organele genitale, în timp ce bărbatul o trata la domiciliu, în urma unei căzături.

Christine Roles, în vârstă de 68 de ani, a comis gestul vulgar în timp ce paramedicul îi lua tensiunea. Femeia s-a pus în genunchi și l-a apucat pe bărbat de organele genitale: „Ce dimensiune are?”, l-a întrebat bătrâna.

Paramedicul, a cărui identitate nu a fost divulgată, i-a împins mâna, dar aceasta l-a apucat de piept și l-a înjurat.

Bătrâna a fost arestată în casa ei din Flixton, Greater Mancs, informează Manchester Evening News, citat de dailystar.co.uk.

Roles a negat acuzația de agresiune sexuală la tribunal, dar adevărul a ieșit la iveală.

Inițial, justiția a decis că femeia nu poate fi trasă la răspundere, din cauza unei pierderi de memorie.

În ciuda stării ei, aceasta va trebui să semneze în registrul infractorilor sexuali, după incidentul din aprilie 2018. Roles, care are un trecut dominat de consumul de alcool și glume proaste la telefon, se afla deja sub atenția autorităților, fiindu-i interzis să sune la numărul de urgențe 999, fără a avea un motiv întemeiat.

Paramedicul abuzat de bătrână a declarat: „I-am pus mâna deoparte, dar ea m-a atins în mod nepotrivit. I-am zis: „Ce faceți?” și mi-a răspuns: „Am vrut să văd cum sari în sus”.

„I-am zis că nu este în regulă, mai ales pentru că venisem să o ajut. A încercat să mă apuce de zona intimă, m-a întrebat cât de lung este penisul meu (…) Am refuzat-o și m-a înjurat. Am ajuns la ambulanță. Nu am considerat că este un caz de urgență, nu avea nicio rană”.

Roles a povestit poliției: „Am sunat la serviciile de urgență, după ce am căzut pe scări. Mă durea foarte tare. Memoria mea este foarte vagă, era un bărbat care îmi lua tensiunea, mi-am pus mâna pe genunchiul lui. Nu am încercat să-l apuc de zona genitală sau să fac afirmații nepotrivite”.

Femeia a declarat că acuzațiile împotriva ei au fost „inventate” și martorii și-ar fi „potrivit poveștile”. Luna viitoare, doamna Roles va ajunge, din nou, în fața instanței.

Inchide