O PISICĂ mai mare. Reacția amuzantă a TIGRULUI care cade într-un lac ÎNGHEȚAT

O PISICĂ mai mare. Reacția amuzantă a TIGRULUI care cade într-un lac ÎNGHEȚAT
Publicat: 27/02/2019, 10:48

A pășit cu grijă pe lacul înghețat, dar a avut parte de o surpriză neplăcută. Tigrul a reacționat ca o pisică speriată în momentul în care stratul subțire de gheață s-a rupt, iar el a atins apa rece. Norocul lui a fost că se afla lângă malul lacului și s-a putut agăța rapid de pământ.

Videoclipul postatpe pagina de Twitter „Stunning Wildlife” a devenit viral pe internet, adunând aproximativ 7.000 de like-uri și mai bine de 2.000 de retweet-uri.

Utilizatorii care au distribuit imaginile s-au amuzat cel mai mult de frica și apoi de nedumerirea trigului: „Acest tigru s-a comportat ca o pisică de casă. Modul în care aruncă o privire înapoi la lacul înghețat este cel mai amuzant”, scriu utilizatorii pe rețeaua de microblogging Twitter.

Pagina „StunningWildlife” surprinde câteva momente în care animalele sălbatice se comportă precum cele domestice, sau uneori, precum oamenii. Un alt videoclip amuzant intitulat: „Când mama este ocupată, tatăl este dădaca”, înfățișează un leu fugărit de patru pui.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase