O profesoară și-a sfătuit soțul să-și găseasă o amantă. Ce a determinat-o să facă asta

O profesoară și-a sfătuit soțul să-și găseasă o amantă. Ce a determinat-o să facă asta
Publicat: 23/07/2017, 00:18
Actualizat: 01/10/2018, 18:47

Cat Lee se deplasează acum cu un scooter după ce operația avută i-a provocat dureri pe care nu le poate controla și nu a reușit să o vindece de incontinență. Profesoară la Universitatea Huddersfield, Cat a fost nevoită să își abandoneze chiar și jobul.

Femeia a decis să facă operația în 2009, la doi ani după nașterea celui de al doilea copil, pentru că avea probleme cu vezica. După intervenție, Cat a rămas însă cu dureri groaznice și nu a mai putut să aibă relații intime cu soțul său. „I-am spus că poate să aibă relații cu altcineva. Din fericire, a refuzat și mi-a spus că doar pe mine mă iubește”, a mărturisit femeia de 43 de ani.

Cat a recurs în 20012 la o nouă intervenție, care nu a reușit însă să îi rezolve problema, iar în cele din urmă a fost nevoită să renunțe la implantul ce trebuia să fie o soluție pentru prolapsul ei genital. „Sunt convinsă că această operație simplă mi-a ruinat viața. Nu voiam mai mulți copii, dar nu cred că sunt o mamă potrivită pentru Charlie. Nu mă pot juca cu el asemenea altora. De asemenea, nu mă mai simt ca o soție”, spune ea.

Cat Lee a demarat o companie și solicită ca aceste operații să fie oprite.