Departamentul Life
12.02.2019
Magazin

O să râdeți, chiar o să râdeți! Nicole Cherry, despre comedia „OH, RAMONA!”: O să aveți UN ȘOC când o să înceapă

O să râdeți, chiar o să râdeți! Nicole Cherry, despre comedia „OH, RAMONA!”: O să aveți UN ȘOC când o să înceapă
Nicole Cherry și Mimi, despre comedia "Oh, Ramona!": O să râdeți, chiar o să râdeți! Vezi cum poți cumpăra bilete online pentru reprezentațiile din orice oraș al țării

Mimi și Nicole Cherry, foste colege de clasă în liceu, la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti, au vorbit despre comedia „Oh, Ramona!„, care va avea proiecții în avanpremieră miercuri și joi.

„Când venea Nicole la oră, o punea să cânte și ne dădea zece tuturor”, a povestit Mimi despre anii în care au fost colege. Nicole Cherry și-a adus aminte că piesa „Adagio”, a Larei Fabian, o ajuta să exerseze foarte bine când era mai mică și că a rămas cea mai grea melodie pe care a cântat-o.

Cântăreața a văzut „Oh, Ramona!” ca pe un film la care, atunci când mergi cu prietenii, „trebuie să fie și din băieți și din fete. Reacționează și diferit, mai faci mișto de unul sau de altul. Cu toți prietenii e de mers la film”, a explicat Nicole. „E foarte tare, l-am văzut și mi-a plăcut super-tare. Cred că o să mai merg o dată. Mi-a plăcut foarte tare și ar trebui să îl vedeți. Mai ales dacă sunteți într-o relație, o să fie funny.”

„Eu nu sunt într-o relație și tot mi s-a părut funny„, a replicat Mimi.

„Puteți să mergeți și singuri, o să vă distrați oricum, o să râdeți! E perfect și pentru persoanele singure. O să râdeți, chiar o să râdeți!”, a revenit cântăreața. „Nu râd atât de ușor, eu una nu mai văzusem de mult timp o comedie bună. Credeți-mă, că o să aveți un șoc când o să înceapă. Nu o să vă vină să credeți că filmul ăsta a putut să fie filmat în România și de români.”

„Nu am apărut în filme, dar îmi doresc. Dar am dublat voci pentru desene animate și a fost foarte interesant”, a dezvăluit cântăreața.

„Toți prietenii voștri vor merge la «Oh, Ramona» și vă vor da «spoilere» și o să regretați”, avertizează vloggerița Mimi, care recomandă să se cumpere biletele din timp pentru că încep să se epuizeze. „Obligați-vă iubiții să mergeți la film!”

„Da, iubire, mergem azi la film, vreau să o văd pe Ramona… tu poți să îl vezi pe Bogdan. Sau invers”, a spune și Nicole Cherry.

Nicole Cherry, pe numele real Nicoleta Janina Ghinea, s-a născut în 1998. Este cântăreață. A debutat la 14 ani cu piesa „Memories” și de atunci a rămas pe scenă.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog și este o tânără care la 19 ani a plecat la Londra să își continue studiile. Fiind pasionată de YouTube, și-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 700.000 de abonați.

Comedia „Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob. În viziunea și execuția regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

„Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată și apoi iubea două. În al doilea rând., am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză și era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenții cărora ne adresăm sunt obișnuiți să vadă filme în engleză. (…) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenței și mi s-a părut că pot să spun mai ușor poveștile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Comedia „Oh, Ramona!”, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams și Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Biletele pentru proiecțiile în avanpremieră „Oh, Ramona” din 13 si 14 februarie pot fi cumparate de AICI.

 

Inchide