• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

O să te caut, o să te găsesc… și o să te UCID! Liam Neeson umbla pe străzi, cu BÂTA în mână, pentru a ataca „un nenorocit de NEGRU”

O să te caut, o să te găsesc… și o să te UCID! Liam Neeson umbla pe străzi, cu BÂTA în mână, pentru a ataca „un nenorocit de NEGRU”
Liam Neeson recunoaște că a umblat pe străzi încercând să ucidă un „nenorocit de negru", după ce o persoană apropiată actorului a fost victima unui viol

Liam Neeson, celebru pentru rolul din seria de acțiune „Taken”, în care rostește celebra amenințare „O să te caut, o să te găsesc… și o să te ucid„, și-a luat rolul în serios.

Actorul a recunoscut recent că a existat o vreme în care bântuia pe străzi înarmat cu o bâtă, așteptând să omoare pe cineva, ca să răzbune trauma unei persoane la care ținea foarte mult.

Liam Neeson a povestit toate acestea presei într-o întâlnire dedicată noului său film, „Cold Pursuit”. Actorul recunoaște că acum îi este rușine de comportamentul său din trecut. Tot ce știa despre agresorul prietenei sale era că e o persoană de culoare.

„Am bătut în sus și în jos străzile cu o bâtă, în speranța că o să se ia de mine cineva. Îmi e rușine să spun, am făcut asta vreme de o săptămână, în speranța că «un nenorocit de negru» o să iasă dintr-o cârciumă și o să se ia de mine, știi? Ca să am de ce să-l omor,” a povestit actorul. „Înțeleg nevoia de răzbunare, dar nu duce decât la și mai multă răzbunare, la și mai multe crime, și mai multe crime”.

 

Actorul nord-irlandez Liam Neeson, nominalizat la Oscar pentru rolul din „Lista lui Schindler”, s-a remarcat și în alte filme precum „Pur și simplu dragoste/ Love Actually”, „Batman – Începuturi”, trilogia „Taken”, trilogia „Cronicile din Narnia”, dar și în alte pelicule mai recente precum „3 zile de coșmar”, „Echipa de șoc”, „Înfruntarea titanilor”, „The Grey: La limita supraviețuirii” și „The Dark Knight Rises”. Artistul și-a pierdut soția, pe actrița Natasha Richardson în 2009, în urma unui accident la schi. Cei doi erau căsătoriți de 15 ani.

Filmul „Cold Pursuit„, în care interpretează rolul unui tată care se răzbună, este adaptarea unei producții norvegiene va fi lansat în România pe 22 februarie.

 

Inchide