O șoferiță a găsit metoda perfectă prin care să evite amenzile de parcare. Ce făcea în fiecare zi i-a uimit chiar și pe cei mai experimentați polițiști

O șoferiță a găsit metoda perfectă prin care să evite amenzile de parcare. Ce făcea în fiecare zi i-a uimit chiar și pe cei mai experimentați polițiști
Publicat: 19/04/2018, 18:02

Cei mai mulți polițiști verifică dacă data este corectă și pleacă mai departe. Mai mult, femeia avea un răspuns pregătit pentru organele care și-au dat seama de fals, spunând că este „victima unei farse”, scrie odditycentral.com. Autoritățile au prins-o pe făptașă după ce a fost filmată în timp ce punea „amenda” în parbrizul mașinii.

Nu se știe de când folosea șoferița această metodă ilegală, dar a fost prinsă la începutul lunii aprilie. Femeia a avut ghinionul să-și parcheze autoturismul lângă o mașină de poliție sub acoperire și, pentru ca totul să fie „perfect”, aceasta din urmă avea și cameră video pe bord.

În filmarea incriminatorie se vede cum femeia iese din mașină și pune amenda falsă în parbriz, apoi își vede de lucrurile ei. Din păcate pentru ea, un polițist a venit imediat să verifice amenda.

Potrivit Knews, amenda falsă arăta ca una reală și era datată corect, dar, la o examinare corectă, s-a constatat că restul detaliilor erau inventate. Odată ajunsă la mașină, femeia a negat orice acuzație, dar a fost contrazisă de proba video.

Poliția i-a ținut șoferiței o lecție despre falsificarea documentelor oficiale și posibilele consecințe ale unei asemenea fapte și i-a aplicat o amendă, de data aceasta 100% reală, scrie odditycentral.com.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase