O stradă pietonală din Arad este acoperită cu 400 de umbrele viu colorate – GALERIE FOTO

Redactor:
Mădălina Chițu
O stradă pietonală din Arad este acoperită cu 400 de umbrele viu colorate, la Zilele orașului

În cadrul Zilelor Aradului, care debutează vineri și se vor desfășura timp de zece zile, strada Mețianu este acoperită cu 400 de umbrele, prinse pe sârme ancorate de clădiri, notează Mediafax.

Asociația „Noi Re-Creăm” instalează un „acoperiș” de umbrele viu colorate pe o stradă pietonală din Arad, în parteneriat cu Primăria, lucrările fiind în curs de desfășurare și urmând să se încheie miercuri seară.

„Am dorit ca în aceste zile de sărbătoare să le facem o surpriză arădenilor cu un decor special, vesel și plin de culoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, Corina Drăghici.

Arădenii au fost surprinși când au ajuns pe strada Mețianu, una dintre cele mai circulate din oraș, pentru că leagă bulevardul central de o piață agroalimentară, unde se află și Catedrala Ortodoxă Veche a Aradului.

„Te cuprinde un sentiment de bună dispoziție când vezi așa ceva. Ar fi minunat dacă strada ar arăta așa pe tot parcursul verii”, a spus o trecătoare, Marcela Iancic.

„Este ceva unic, nu am mai văzut. E o plăcere să te plimbi când vezi cerul în culorile curcubeului. Mă tem doar că vor fi distruse la prima furtună”, a afirmat o turistă din Iași.

Cele 400 de umbrele vor acoperi strada până în 25 august, oferind și protecție împotriva arșiței celor care vor vizita standurile din cadrul Târgului Estival, organizat în aceeași perioadă cu Zilele Aradului.

Inchide