Adriana Stanca
20.08.2014
Magazin

Oferta atractivă a unui gălățean: „Garsonieră de vânzare cu doar 10.000 de euro”. Există însă un inconvenient. GALERIE FOTO

Oferta atractivă a unui gălățean: „Garsonieră de vânzare cu doar 10.000 de euro”. Există însă un inconvenient. GALERIE FOTO
Nicu Bezman, un om de afaceri din Galați, amenajează apartamente la subsolurile blocurilor din oraș.

Un om de afaceri din Galați a pus la punct un proiect inedit. Nicu Bezman construiește apartamente la subsolurile blocurilor. Amenajarea acestora costă aproximativ 10.000 de euro, fapt ce a atras atenția multor gălățeni, relatează Digi24.

„Sunt interesați din punct de vedere financiar, pentru că oamenii nu-și permit să acceseze un apartament la etaje intermediare și, în principiu, cererea este mai mare ca oferta”, a explicat Mihaela Bălău, agent imobiliar.

În plus, Bezman susține că avantajele locuirii într-un astfel de apartament nu țin doar de partea financiară: zgomotul exterior este redus semnificativ, vara este mai răcoare, iar iarna, mai cald.

FOTO: Digi24

FOTO: Digi24

„Vin cu oferta către asociațiile de proprietari, preiau subsolul să fac spații de locuit. Cât stă blocul acolo nu vor mai avea probleme cu instalațiile la subsol și vreau să contorizez individual apa rece”, a explicat gălățeanul.

FOTO: DIgi24

În prezent, Nicu Bezman a început negocierile cu mai multe asociații de locatari, care trebuie să-și dea acordul pentru realizarea acestui tip de proiect.

Inchide