Ofertă de NEREFUZAT: Airbnb ÎȚI PLĂTEȘTE trei luni SABATICE pentru a locui într-un sat din Italia

Ofertă de NEREFUZAT: Airbnb ÎȚI PLĂTEȘTE trei luni SABATICE pentru a locui într-un sat din Italia
Publicat: 16/01/2019, 17:08

Pentru a resuscita turismul în localitate, compania Airbnb caută patru doritori care să se mute în Grottoleîn această vară și să trăiască timp de trei luni precum localnicii. Norocoșii vor avea parte de un training de o lună, apoi vor fi introduși în viața comunității din mica așezare italiană, informează The Insider.

Ei vor locui în case tradiționale, vor învăța limba italiană și vor petrece timp alături de localnici, pentru a deprinde olăritul, recoltarea mierii de albine, producția uleiului de măsline și, bineînțeles, prepararea pastelor italiene autentice.De asemenea, cei patru vor fi gazde pentru turiști și îi vor învăța toate meșteșugurile pe care le-au deprins în timpul trainingului. Toate veniturile obținute astfel vor fi reinvestite în comunitatea italiană.

Vincenzo, unul dintre producătorii locali de ulei de măsline, crede că „turiștii care vor veni în Grottole vor trăi într-un loc liniștit, în care nu există trafic, haos, poluare, dar în care se pot bucura de mâncare bună și mai ales de ospitalitatea localnicilor”.

Grottole a fost construit în munți și este cunoscut pentru obiectele artizanale din ceramică, fabricate în peșterile care sunt răspândite pe dealurile din localitate. Zona este locuită încă din Paleolitic, însă acum satul mai are doar 300 de locuitori în centrul istoric și peste 600 de locuințe părăsite.

Cei interesați de ofertă pot aplica AICI!

Airbnb este o companie americană înființată în 2008 care deține o platformă online prin care se pot închiria, oriunde în lume, camere, apartamente sau case întregi direct de la proprietar.

Foto: Wonder Grottole/ Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase