Omagiu pentru FREDDIE MERCURY. Ce au făcut manipulatorii de bagaje ai celui mai aglomerat aeroport din Europa

Redactor:
Florin Jinga
Omagiu pentru FREDDIE MERCURY. Ce au făcut manipulatorii de bagaje ai celui mai aglomerat aeroport din Europa
Omagiu de ziua lui Freddie Mercury pe aeroportul Heathrow din Londra. Vezi cum dansează cei care lucrează în primul loc de muncă al marelui muzician

În tinerețe, cântărețul britanic a lucrat pentru ceva timp ca manipulator de bagaje pe aeroportul Heathrow din Londra și, în cinstea zilei sale de naștere, angajații de bagaje de la terminalul 5 au învățat să danseze, la fel cum o făcea Mercury pe scenă.

În filmulețul lansat de British Airways, angajații șochează cu mișcările consacrate ale cântărețului lângă o stație de colectare bagaje. Coregrafia a fost realizată de cunoscutul Lyndon Lloyd.

Evenimentul de pe aeroport contribuie la promovarea filmului Bohemian Rhapsody, un film biografic regizat de Bryan Singer, care înfățișează ascensiunea rockstar-ului către faimă. Pe lângă acestea, aeroportul a inclus și cântece ale trupei Queen în muzica difuzată la terminalul sosiri.

Mai mult, orice client care se numește Freddie, Frederick sau poartă numele real al legendei, Farrokh, și care pleacă de la terminalul 5 va fi invitat împreună cu tovarășii lor de călătorie să utilizeze salonul de primă clasă al British Airways.

Adam Dewey, managerul de la bagaje al British Airways, care apare și în filmuleț, a declarat: „Freddie Mercury este o legendă de necontestat a rock-ului și a fost o adevărată plăcere să planificăm sărbătorirea zilei sale de naștere pe Aeroportul Heathrow, unde a lucrat odată. Eu și ceilalți angajați de la bagaje am pus totul în acest dans și de-abia așteptăm să vedem chipurile turiștilor. Noul film Bohemian Rhapsody s-a dovedit a fi o mare sursă de inspirație pentru noi toți și nu mai putem de nerăbdare până la premiera de luna viitoare”.

Filmul urmărește parcursul lui Mercury de la începuturi și prezintă scenele de pe aeroportul Heathrow, unde a lucrat starul.

Virder Bansal, managerul serviciului pentru bagaje de la Heathrow, a declarat: „Freddie Mercury a fost un adevărat model britanic și sunt încântat să scap (Break Free) și să-i celebrez viața alături de colegii mei. Sperăm ca și pasagerii terminalului 5 să se bucure de un bun venit surprinzător și unic în Marea Britanie, înainte să ne întoarcem la muncă. La urma urmei, show-ul trebuie să continue (The Show Must Go On)”.

Filmul Bohemian Rhapsody va fi lansat în România pe 2 noiembrie.

Foto: Hepta

Inchide