Onorariul primit de Diana Ross pentru a cânta la aniversarea iubitului lui Naomi Campbell

Onorariul primit de Diana Ross pentru a cânta la aniversarea iubitului lui Naomi Campbell
Publicat: 03/11/2012, 14:40
Actualizat: 02/02/2019, 05:30

Diana Ross va primi un onorariu de 500.000 de dolari pentru a cânta la petrecerea organizată în India, cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a lui Vladimir Doronin, iubitul top modelului britanic Naomi Campbell, informează dailymail.co.uk.

Celebrul top model britanic în vârstă de 42 de ani i-a oferit divei americane acest onorariu generos pentru a susține un concert, în cadrul unei petreceri private, ce va fi organizată în onoarea iubitului ei, în orașul Jodhpur din statul indian Rajasthan.

Naomi Campbell a invitat numeroase celebrități la această petrecere din India pe care o va organiza în onoarea iubitului ei, Vladimir Doronin, care va împlini, miercuri, vârsta de 50 de ani.

Ea va plăti toate cheltuielile generate de sosirea în India a Dianei Ross, la bordul unui avion privat. Petrecerea va dura două zile.

Pentru acest eveniment monden sunt prevăzute două petreceri: una va avea loc la un hotel de lux, iar cealaltă într-un palat istoric.

Localnicii spun că una dintre petreceri va fi organizată la Umaid Bhawan Palace din Jodhpur.

Umaid Bhawan Palace este una dintre cele mai mari rezidențe de lux de lume, fiind în același timp unul dintre ultimele palate impunătoare private construite în India.

Palatul a fost construit pentru maharajahul Umaid Singh Ji și este descris ca fiind o construcție „care se ridică la mare înălțime deasupra orașului Jodhpur, o extravaganță din gresie aurie, realizată de arhitectul Henry Lanchester, reflectând stilul art-deco din anii 1940”.

Deși cazarea pentru două nopți în acest palat luxos costă peste 1.700 de dolari, toate cele 64 de camere ale reședinței au fost rezervate pentru săptămâna viitoare.

Naomi Campbell a trimis invitațiile prin e-mail. Acestea includ o fotografie cu Vladimir Doronin, realizată sub apă, în stilul filmelor din seria „James Bond”, în care miliardarul rus se deplasează sub apă cu ajutorul unui dispozitiv special de propulsie.

Presa britanică afirmă că Naomi Campbell a organizat această petrecere cu ajutorul expertului Omar Cherif, care deține compania pariziană OC Travel, specializată în organizarea de petreceri private.

„Nu s-a făcut rabat de la nicio cheltuială. Echipa cu care lucrează Naomi îi ajută pe oaspeți să își obțină chiar și vizele. Va fi petrecerea secolului”, a declarat o sursă.

Naomi Campbell și Vladimir Doronin au o relație din 2008. Miliardarul rus a organizat în onoarea iubitei sale celebre o petrecere spectaculoasă în anul 2010, pe Coasta de Azur, pentru cea de-a 40-a aniversare a modelului britanic.

La acea petrecere au participat Grace Jones, grupul Black Eyed Peas, Donatella Versace, Kate Moss, Giorgio Armani, Jennifer Lopez, dar și miliardarul rus Roman Abramovici, un bun prieten al lui Vladimir Doronin.

Nu este pentru prima dată când Diana Ross, un fost star al casei de discuri Motown, va susține un concert la o petrecere privată.

În 2009, miliardarul britanic John Caudwell – care a vândut compania Phones 4 U în 2007 pentru 1,46 miliarde de lire sterline – a adus-o pe diva americană cu un avion privat în Marea Britanie, pentru a susține un concert de 40 de minute la petrecerea organizată în cinstea partenerei lui de viață, Claire Johnson, care împlinea vârsta de 40 de ani.

Diana Ross a primit atunci un onorariu de 250.000 de lire sterline pentru a cânta în fața celor 250 de invitați prezenți la acea petrecere, organizată într-un conac de lux din apropiere de localitatea Stoke-on-Trent din comitatul Staffordshire.

Între timp, Vladimir Doronin îi construiește iubitei sale, Naomi Campbell, o casă de vis, într-o pădure din apropiere de Moscova, al cărei design este realizat de Zaha Hadid, arhitecta care a realizat designul pentru Centrul olimpic acvatic de la Londra.

Vila, care are o suprafață de circa 2.500 de metri pătrați, denumită Capital Hill Residence, este aproape finalizată, după șase ani de la demararea lucrărilor de construcție.

Reședința are aspectul unei nave spațiale și include două turnuri înalte albe, care se ridică la aproape 20 de metri deasupra solului.

Pentru a întări și mai mult aspectul de navă spațială, turnurile sunt conectate la corpul central al vilei prin intermediul unui ascensor și al unei scări impunătoare cu pereți transparenți.

Interiorul vilei este la fel de excentric ca și exteriorul. Vila are panouri din sticlă uriașe, tavanele sunt foarte înalte, iar spațiile interioare sunt finisate pentru a respecta traiectoriile unor curbe fine. Casa are propria sală de gimnastică, piscină și o sală de spa.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute și mai bine plătite top modele din lume și a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace și Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariție publică a avut loc la vârsta de șapte ani, în videoclipul „Is This Love?” al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puțin timp după aceasta, ea s-a hotărât să își încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time și în edițiile franceze și britanice ale revistei Vogue.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete