OST FEST. Mii de rockeri prezenți în prima seară, când au cântat Exodus, Dimmu Borgir și Mötley Crüe

OST FEST. Mii de rockeri prezenți în prima seară, când au cântat Exodus, Dimmu Borgir și Mötley Crüe
Publicat: 16/06/2012, 14:59
Actualizat: 25/06/2013, 18:01

Mii de rockeri au fost electrizați, vineri, în prima zi a OST Fest, când Exodus, Over Kill, Dimmu Borgir și Mötley Crüe au zguduit noua locație a festivalului, Romexpo București, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Startul nebuniei s-a dat vineri, la ora 14.00, iar până luni, ora 04.00, cei ce vor să își testeze rezistența la distracție vor avea 62 de ore neîntrerupte de competiție.

Primii care au urcat pe scena de la Romexpo au fost Armies of Enilil, Psychogod, White Walls, Exodus care au început să încălzească publicul și să-l pregătească pentru ce urma să vină. Dacă la început doar câțiva tineri încercau o horă rock zguduită, la Exodus lumea începea să simtă în aer că rock-ul greu e pe aproape și capetele se scuturau tot mai spasmodic.

Au urmat apoi, Overkill, Dimmu Borgir și Mötley Crüe. Overkill a sunat clar și pătrunzător cu trash-ul lor, gen unde sunt stăpâni absoluți. Publicul a vibrat pe piese ca „In union we stand”, „Electric Rattlesnake” sau „Wrecking Crew”. Au revenit apoi la cererea publicului care a cântat alături de ei „We don”t care what you say, Fuck you”. Prin vocea solistului, Bobby ‘Blitz’ Ellsworth Overkill, membrii trupei au spus că se simt la București ca și la 49 de ani, din nou, ceea ce este extraordinar.

Metalele au devenit incandescente cu Dimmu Borgir, următorii care au urcat pe scena de la Ost Fest cu tatuajele, măștile și demonii din dotare. Aflați pentru prima dată în România, Dimmu Borgir au cântat printre altele „Progenies of the Great Apocalypse”, „Dimmu Borgir” și „Puritania”, cei mai extaziați fiind fanii tineri.

A urmat apoi legenda. Mötley Crüe a pornit nebunia. „Saints of Los Angeles”, „Looks That Kill” și „Smokin’ in the Boys’ Room” s-au auzit pentru prima dată pe o scenă din România. Trupa a oferit un spectacol total, decibelii fiind dublați de jocuri de lumini și rollercoster pentru baterist. Mick Mars, Nikki Sixx, Tommy Lee și Vince Neil au adus un spectacol special. „Am venit tocmai din America pentru voi! Ne iubiți? Noi vă iubim”, le-a declarat Vince Neil rock-erilor. Cântărețul a povestit că a avut timp de o plimbare prin București și a fost impresionat și de frumusețea româncelor. „Lucky bastards! (Norocoșilor!, n.r.)”, a spus acesta în timpul spectacolului.

Solo-urile de chitară au fost superbe și a urmat apoi momentul culminant al spectacolului, cel în care caruselul lui Tommy Lee a început să se rotească. A fost o demonstrație echilibristică de Drum Solo, când Tommy Lee s-a rotit 360° pe un Rollercoster care îi ținea loc de suport de baterie. Un fan norocos a avut șansa să „dea o tură” cu Tommy Lee și bateria sa. „Dr. Feelgood”, „Girls, Girls, Girls”, „Home Sweet Home”, „Kickstart My Heart” au încheiat concertul Mötley Crüe, controversata și adulata trupă de glam metal.

Formația, cunoscută pentru stilul hedonistic de viață dus de către membrii ei, care s-au luptat de-a lungul timpului cu dependența de alcool, cocaină și heroină a adus pe scena de la Romexpo și două femei, în costume sumare, care au curbat grațios spațiul din jurul membrilor trupei, aproape tot timpul show-ului.

La final, Nikki Sixx a primit din public un steag al României, cu care a defilat pe scenă, în fața ecranului uriaș pe care a fost afișat mesajul de mulțumire al trupei „30 years of Crüe, mulțumesc București!”. Așa s-a încheiat concertul și prima seară a OST. Sâmbătă urmează Holyhell, Trooper, Europe și Manowar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul...
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Ioana Dichiseanu, în lacrimi. Ce semne a primit de la regretatul Ion Dichiseanu la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Coreea de Nord sfidează ONU și lansează mai multe rachete balistice