Ozzy Osbourne divorțează

Ozzy Osbourne divorțează
Publicat: 14/04/2013, 19:02
Actualizat: 28/09/2018, 13:00

Rockerul Ozzy Osbourne și soția lui, Sharon, considerați unul dintre cele mai solide cupluri din lumea muzicală, ar putea divorța după mai bine de 30 de anii de căsătorie, scrie presa din Marea Britanie, care anunță totodată că Sharon a părăsit deja locuința pe care o împărțea cu Ozzy.

Potrivit cotidianului Daily Mail, Sharon, în vârstă de 60 de ani, și Ozzy, în vârstă de 64 de ani, locuiesc deja separat. Sunt zvonuri că artiștii, care nu au ascuns niciodată că mariajul lor a fost tot timpul unul furtunos, s-au mutat din imensa proprietate unde locuiau, fiecare având acum o altă reședință.

„Locuiesc acum la adrese diferite și nu mai petrec niciun pic de timp împreună. Se certau mereu. Nu mai aveau de mult o relație soț-soție. Este destul de ciudat, pentru că nici nu mai luau masa împreună”, a spus o sursă pentru The Sun.

Potrivit surselor, Sharon și Ozzy nu s-au mai văzut de mai bine de trei săptămâni, iar, recent, s-au mutat în locuințe aflate la o distanță de trei kilometri una de cealaltă – Sharon a închiriat un apartament în Beverly Hills Hotel, în timp ce Ozzy stă acum într-o proprietate închiriată.

„Sharon și Ozzy au avut numeroase ocazii să se întâlnească în toată această perioadă, însă au ales să nu o facă”, a spus pentru The Sun un prieten al cuplului.

De asemenea, cei doi artiști au fost văzuți de mai multe ori în public fără verighete, astfel că speculațiile cu privire la divorțul lor au devenit și mai numeroase. Acestea au fost alimentate și de o serie de mesaje postate pe site-ul de socializare Twitter de către fiica celor doi, Kelly: „De ce în fiecare familie din lume există câte un membru care nu se poate adapta niciodată și este complet nepăsător în general?”

Sharon și Ozzy s-au întâlnit pe când aceasta avea doar 18 ani, devenind, la scurt timp, managerul nonconformistului rocker. Cei doi s-au căsătorit în 1982 și au trei copii.

Sharon Osbourne, în vârstă de 60 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la colon în anul 2002. Soția rockerului Ozzy Osbourne a devenit celebră cu ajutorul reality-show-ului „The Osbournes” și a făcut apoi parte din juriile emisiunilor de televiziune „The X Factor” și „America’s Got Talent”.

Sharon a părăsit „America’s Got Talent”, o emisiune produsă de Simon Cowell, în septembrie, după o dispută cu directorii televiziunii NBC, însă, potrivit unor surse, acesta este în tratative pentru a se întoarce la „The X Factor”.

În prezent, Sharon Osbourne este una dintre prezentatoarele emisiunii de televiziune americane „The Talk”.

Ozzy Osbourne, fost membru al trupei Black Sabbath, de unde a fost concediat în 1979, are șase copii – cinci biologici și unul adoptat. Rockerul britanic a fost căsătorit cu Thelma Riley și l-a adoptat pe fiul acesteia, Elliot Kingsley. Împreună, cei doi au și doi copii biologici: Jessica Starshine, născută în 1972, și Louis John, născut în 1975.

Muzicianul s-a căsătorit apoi cu Sharon Arden, cu care are trei copii: Aimee, născută pe 2 septembrie 1983, Kelly Osbourne, născută pe 27 octombrie 1984, și Jack Osbourne, născut pe 8 noiembrie 1985. Acesta a fost diagnosticat, în urmă cu un an, cu scleroză multiplă.

Familia Osbourne l-a crescut și pe Robert Marcato, după ce mama acestuia a murit, însă nu l-a adoptat niciodată cu forme legale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Care este melodia cea mai periculoasă pentru șoferi, dacă o ascultă la volan. E una...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Omagiu adus lui Bernard Hill de membrii distribuţiei "Stăpânul Inelelor"
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cafeaua așa cum o știm ar putea deveni în curând istorie