Gândul
  • Publicat:
Magazin

(P) Ținutele vestimentare – o oglindă a personalității

Cum alegi rochia potrivită

Îmbrăcămintea pentru femei înseamnă mai mult decât o modă în sine. Este un mod ideal de a reflecta statutul social, fiind în același timp un instrument impresionant de expresie. Hainele, prin natura lor inspiră individualitate, amprenta este vizibilă în concurența dintre marii producatori de articole vestimentare în design-uri ce revoluționează trendurile.

Un retailer renumit pe piața articolelor vestimentare dedicate publicului feminin este DyFashion. Aceștia surprind prin modele noi prezentate săptămânal. Este cert că femeile au grijă de garderobă din dorința de a fi mereu la modă. Rochiile sunt un element veteran din achiziții, din acest motiv, business-ul DyFashion și-a cunoscut originile pe aceasta nișă.

Rochiile exprimă eleganță și feminitate indiferent de ocazie

În opinia doamnelor și domnișoarelor, hainele sunt un mod de exprimare a personalității. În plus, pe langă acest aspect este luată în considerare și apariția ce se dorește a fi una impecabilă. În cele ce urmează, rochiile vor fi în centrul atenției.

Despre rochii – pasiunea atemporală a doamnelor și domnișoarelor. Aceste articole vestimentare nu oferă doar eleganță și aer diafan ci impun încredere celor ce le poartă. De cele mai multe ori rochiile sunt alese în cadrul evenimentelor festive sau cu prilejul ocaziilor deosebite.

Industria modei cunoaște o continuă evoluție, ceea ce aduce o anumită provocare la shopping. Variantele online sunt tot mai accesibile, de aceea, DyFashion a ales să se dezvolte în acest sens.

Unul dintre principalele aspecte ce trebuie luate in considerare în alegerea potrivită a rochiei este modelul croiului și lungimea ce încadrează un stil aparte.

  • Clasicele rochii lungi

Rochiile lungi denotă un stil clasic, însă chiar dacă în prezentări sau în poze se pliază perfect, construind un aspect inedit, acestea nu se potrivesc oricui. Un fapt ce atestă acest lucru se regăsește și în variantele alese de vedetele consacrate. Spre exemplu, minionele sunt avantajate mai ales de rochii midi sau scurte.

 

Dacă totuși se optează pentru rochii lungi este important să aibă elemente definitorii precum un crepeu sau decorațiuni în parte bustului.

  • Rochiile mini și midi

Aceste modele sunt concepute special pentru a evidenția calitățile estetice ale piciorului. Cele ce se bucură de o formă a piciorului sexy pot alege oricand aceste stiluri. Un model ce încadrează totuși tipuri diferite de siluete este cel cu fusta cloșată. Atenție însă la aspectul ce duce cu gândul la completare și nu la supraaccesorizare.

Un aspect important ce denotă bunul gust constă și în alegerea pantofilor. În e-shop-ul specificat se încadrează și o categorie dedicată articolelor de încălțăminte. Spre exemplu, în trenduri se regăsește ideea ca rochiile lungi să fie purtate cu sandale, o atenție trebuie acordată aspectului de a nu fi purtate cu dresuri.

Mai multe exemple de ținute sunt prezentate și pe https://www.dyfashion.ro/, fiecare detaliu fiind o sursă de inspirație pentru cele ce doresc să arate impecabil tot timpul.

 

Inchide