Panică la Cannes, după ce o barcă cu ”teroriști” s-a apropiat de un hotel

Panică la Cannes, după ce o barcă cu ''teroriști'' s-a apropiat de un hotel
Publicat: 15/05/2016, 16:22

Compania exclusivită care activează în zona de internet a trimis o barcă gomflabilă cu o echipă de intervenție (commandos) la hotel. Oaspeții hotelului au tremurat de frică în timp ce se apropiau bărbații ce arătau ca niște teroriști.

Cei șase bărbați care se aflau pe o barcă cu steag negru s-au apropiat de Hotelul Cap Eden-Roc, situat la aproximativ 30 de minute de Cannes.

Un purtător de cuvânt al poliției naționale franceze a declarat: „Nu a fost vorba de un atac terorist. A fost un efort de comunicare și publicitate pentru un site de internet”.

Potrivit Hollywood Reporter, un purtător de cuvânt al hotelului a declarat ca stunt-ul a fost „doar o glumă proastă- o glumă foarte proastă”.

Un oaspete a povestit : „Am fost prinși pe nepregătite. Cineva a început să țipe și după aceea oamenii au sărit din scaune și au început să fugă către zona piscinei. A fost destul de înspăimântător. Faptul că acei bărbați păreau sa fie îmbrăcați ca milițiile ISIS a fost cu adevarat șocant”.

Compania Oraxy susține că este primul marketplace global din lume rezervat exclusiv pentru clasa ultra premium. Potrivit unei surse site-ul este un e-bay pentru cei mai bogati 1% oameni din lume. Pe site deja sunt scoase la vânzare cinci yachturi de 100 de metri.

Site-ul este conceput ca un loc unde cei extrem de bogați pot cumpăra sau vinde în siguranță. Planul este sa avem opere de artă de top, ceasuri scumpe și în general orice își doresc sau au nevoie cei mai înstăriți oameni de pe planetă. Dar pentru a deveni membru este obligatoriu să fii incredibil de bogat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase