Păstoriță tânără, îmi caut sufletul pereche: „Mă aranjez mereu atunci când ies și mă îmbrac destul de feminin”

Publicat: 20/05/2012, 19:40
Actualizat: 04/06/2015, 11:35

Copleșită de singurătate, o tânără de 26 de ani care a renunțat la confortul vieții moderne refugiindu-se la o fermă izolată, se află acum în căutarea sufletului pereche, scrie Daily Mail.

De trei ani, Emma Gray trăiește alături de o turmă de oi și câțiva câinii border collie, la o fermă din Northumberland, Marea Britanie. Frumoasa ciobăniță își dorește acum să cunoască un bărbat alături de care să se bucure de stilul de viață pe care și l-a ales.

„Aș vrea pe cineva cu să-mi împart traiul, dar este greu să găsești un partener când faci ceea ce fac eu. Când le spun oamenilor cu ce îmi ocup timpul nu le vine să creadă și rămând șocați”, povestește tânăra.

Pasiunea Emmei pentru oi a început la ferma bunicilor săi, situată la granița cu Scoția, pe vremea când era doar o copilă. Mai târziu, când a crescut și a terminat școala, a obținut o diplomă în managementul oviculturii.

La 23 de ani, atunci când a fost părăsită de iubit, a preluat, de una singură, frâile unei ferme care nu dispune de utilități precum alimentarea cu electricitatea sau gaze.

În prezent, Emma deține o turmă de 150 de mioare și 13 câini de turmă. Ea scris și o carte despre traiul în singurătate, „O fată și câinii ei”, iar acum speră la un partener.

„Pot să trăiesc fără utilități și mă asigur că discut măcar cu o persoană în cursul unei zile. Cred că situația mea este puțin neobișnuită. Să fim serioși, sunt o fată de 26 de ani care trăiește singură, la kilometri distanță de cea mai apropiată șosea”, a recunoscut Emma.

Primul job l-a obținut la vârsta de 19 ani, când s-a angajat ca păstoriță la o fermă de oi din zonă. A lucrat acolo timp de patru ani, iar vârsta de 23 de ani a solicitat fonduri de la stat ca să pună bazele propriei ferme.

Deși au existat mai candidați în cursa pentru un ajutor din partea statului, autoritățile au ales-o pe Emma dintre mai multe persoane mult mai mature decât ea. Fata crede că entuziasmul și pasiunea pentru ovicultură a ajutat-o să-i devanseze pe contracandidații ei.

Când s-a mutat la fermă, totul era devastat. Și-a petrecut primele săptămâni în bucătărie, pentru că celelalte camere erau inundate din cauza infiltrațiilor. Pe parcurs, a reamenajat totul singură.

Pe lângă pasiunea pentru oi, Emma iubește foarte mult și câinii. Tocmai de aceea se ocupă de dresarea lor. Anul trecut a reprezentat Anglia la o competiție internațională pentru câini ciobănești, cu Roy, unul dintre exemplare ei de top.

De când locuiește la fermă a fost plecată în concediu o singură dată. Nu îi place să plece și să lase animalele singure mai mult de o noapte.

„Îmi place să ies la un pahar cu prietenii o dată pe săptămână, dar fac 45 de minute până la local și de cele mai multe nu pot să beau pentru că sunt cu mașina. Am încercat să dau o petrecere la mine atunci când m-am mutat, dar s-a stricat generatorul în toiul distracției și totul s-a transformat într-un dezastru. De atunci nu am mai organizat nimic la mine”, povestit Emma.

Cu toate acestea, ciobănița de 26 de ani este nerăbdătoare să-l întâlnească pe Făt Frumos. „Încă pot să merg la o întâlnire, doar că îmi ia mai mult timp să ajung”, a spus tânăra.

Pentru potențialii pretendenți, Emma se descrie ca o tipă foarte feminină. „Sunt și ciobănițe care merg precum bărbații, vorbesc precum bărbații, se îmbracă precum aceștia și nu se machiază deloc. Eu mă aranjez mereu atunci când ies și mă îmbrac destul de feminin”, a mai spus tânăra.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Apple ar urma să lanseze noi iPad-uri, după un an de pauză
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic