Paula Herlo vorbește în noul număr „Ce se întâmplă doctore?” despre secretul unei siluete impecabile

Publicat: 02/09/2013, 15:13
Actualizat: 20/03/2019, 14:55

Paula Herlo, corespondent al știrilor PRO TV și câștigătoare a premiului Emmy în 2008, dezvăluie în numărul de septembrie al revistei „Ce se întâmplă doctore?” ce face pentru a se menține în formă după nașterea fiului ei Vladimir și care este secretul unei relații reușite pe termen lung, ea făcând echipă cu soțul ei, Cristian Leonte, la emisiunea „România, te iubesc!”.

„Nu cred că există rețete. Cred însă în compatibilitate. În bucurii comune, în sclipiri în ochi după ani și ani. Cât despre faptul că suntem colegi pentru mine e un avantaj. Cred că și pentru el. Am avut lungi perioade în care am muncit mult și numai cine lucrează în domeniu ar putea înțelege. Îmi amintesc că pe vremea când făceam campania „Vreau și eu părinții mei!” eram atât de obosită și aduceam atât de mult acasă din ce făceam la serviciu încât atunci când am încheiat campania, Cristi a deschis o sticlă de șampanie” a declarat Paula Herlo în numărul de septembrie al celei mai citite reviste de sănătate și frumusețe din România.

Tot ea a declarat că nu exclude ideea de a-și mări familia. „Mi-aș dori din tot sufletul încă un copil. Și sper să-l avem”, spune Paula Herlo.

FOTO: CSID

În numărul de septembrie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cuzino oferă cititoarelor soluții privind consumul unor alimente controversate. „Brânza este o sursă excelentă de aminoacizi și de vitamine esențiale ca A, B2, B12 și D, calciu, de zinc și fosfor. Mulți adulți suferă de intoleranța la lactoză și nu pot bea lapte. Brânza însă (în special cea veche) conține foarte puțină lactoză și este astfel o sursă importantă de substanțe nutritive pentru aceste persoane. Însă, brânzeturile pot conține listeria, o bacterie periculoasă pentru femeile însărcinate, deoarece poate produce avorturi spontane sau boli grave la copiii nou-născuți. De aceea se recomandă ca, în timpul sarcinii, femeile să nu consume brânză moale cu mucegai sau brânzeturi ca Brie sau Camembert”, recomandă Oana Cuzino.

Tot în noul număr din „Ce se întâmplă, doctore?”, ginecologul Ruxandra Dumitrescu vine cu informații vitale pentru persoanele care amână experiența maternității după 35 de ani. „Pregătirea unei femei de 35 ani pentru a deveni mamă este similară cu aceea a fetei de 20, dar, suplimentar, este bine ca ea să facă teste de fertilitate, pentru a nu pierde timpul așteptând sarcina, astfel întârziind tratamentele specifice. Este dovedit că numărul ovulațiilor scade semnificativ după 35 ani, astfel șansa de concepție se reduce la această vârstă”, spune medicul Ruxandra Dumitrescu.

Cititoarele vor descoperi în numărul de septembrie al celei mai citite reviste de sănătate și frumusețe cum se poate trata anemia fetală în România, care este cel mai ieftin sport, dar și cum se prepară cele mai bune prăjturi, bogate în nutrienți de calitate.

În plus, vor afla care sunt cele mai bune extracte naturale pentru îngrijirea pielii, printre care se numără cele de urzică și gălbenele, dar și care sunt vasele de gătit care nu pun sănătatea și silueta în pericol.

În septembrie, cititoarele pot cumpăra revista împreună cu un produs de beauty de la Avon, la alegere, la prețul special de 10,9 lei.

FOTO: CSID

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Prețul petrolului și al aurului a crescut după loviturile asupra Iranului