• Publicat:
Magazin

PEPE și-a dislocat umărul pe o pârtie din Brașov. Cum l-a tratat un KINETOTERAPEUT

PEPE și-a dislocat umărul pe o pârtie din Brașov. Cum l-a tratat un KINETOTERAPEUT
Pepe a căzut la ski pe o pârtie din Brașov și și-a dislocat umărul. Vezi cum l-a tratat un kinetoterapeut

Cântărețul Pepe a suferit un accident pe o pârtie din Brașov, în urma căruia s-a ales cu umărul dislocat. Vedeta a fost ajutată de un fizioterapeut, care i-a acordat ajutor imediat. Imaginile au fost postate de cei doi pe Facebook și Instagram.

Pepe a postat pe Instagram momentul în care un fizioterapeut i-a acordat ajutor după ce și-a dislocat umărul, în urma unui accident pe o pârtie din Brașov.

„Din seria lucrurilor care „se mai întâmplă, dar mergem mai departe”… mi-a scos „datul cu placa” umărul, dar nu l-a pus el, Ionuț, la loc, ce credeți ??? Mulțumesc mult, Ionuț Bobit !!!”, a scris Pepe pe Instagram.

Pe imaginile postate, se vede cum Pepe este supus mai multor proceduri, iar la final spune: „E bun băiatul, nu mă mai doare,” apoi fizioterapeutul îi recomandă să facă anumite mișcări o perioadă, cu mâna dreaptă.

 

 

Aceleași imagini au fost postate și de fizioterapeutul Ionuț Bobit pe pagina sa de Facebook.

Contactat de corespondentul Mediafax, cântărețul a recunoscut că a suferit un accident sâmbătă, pe o pârtie din Brașov, dar că acum se simte bine.

Ionuț Bobit a declarat că Pepe a suferit o dislocare de umăr, dar și o leziune la claviculă.

„E ok acum. Eu sunt fizio-kinetoterapeut. Ne-am cunoscut pe pârtie și a fost de așa natură că am putut să îmi pun în practică meseria. Pepe a căzut cu placa și a avut o dislocare de umăr cu leziune și pe claviculă,” a explicat Ionuț Bobit, care este unicul român care a absolvit studiile maestrului Chris Leong.

Pepe nu a fost singurul rănit, în weekend, pe pârtiile din România. Președintele Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România, Sabin Cornoiu, a declarat că sâmbătă s-a înregistrat cel mai mare număr de accidente din acest sezon, peste 100 în toată țara.

„Sâmbătă s-a înregistrat cel mai mare număr de accidente din acest sezon, peste 100 în toată țara. 101 cazuri pe pârtie, pe domeniile de practicare a sporturilor de iarnă, principalele cauze sunt neadaptarea vitezei, supraestimarea posibilităților practicanților sporturilor, intră pe pârtii care sunt mult prea dificile pentru ei, neatenție în locurile unde pârtiile de avansați intră în contact cu pârtiile de începători și legăturile de schi nereglate corespunzător. Salvamont România a început de anul acesta o campanie de conștientizare și va oferi materiale informative în toată țara, pentru a reduce numărul accidentelor”, a spus Cornoiu.

Potrivit acestuia, numărul accidentelor din acest sezon este cu 20 la sută mai mare față de anul trecut.

 

×
Inchide