„Piratul din Caraibe” Johnny Depp a devenit imaginea unui nou parfum al casei Dior

Publicat: 04/06/2015, 13:01
Actualizat: 04/08/2015, 12:29

Pentru noua campanie, chipeșul actor în vârstă de 51 de ani pare să promoveze celebrul său personaj Jack Sparrow, din franciza de succes „Pirații din Caraibe”, Depp având ochii machiați cu creion dermatograf negru și purtând cercei și un colier neobișnuit din aur.

„Casa Dior este pe punctul de a dezvălui un nou teritoriu pentru bărbați, cu Johnny Depp în rol de ambasador-simbol”, anunță casa Dior, care mai informează că acest nou parfum – al cărui nume nu a fost făcut public – va fi lansat pe 2 septembrie.

Aceasta este pentru prima dată când Johnny Depp este imaginea unui parfum.

Printre vedetele care au făcut reclamă la parfumurile Dior în ultimii ani se numără Robert Pattinson și Jude Law. Pattinson, celebru pentru rolul din franciza „Amurg/ Twilight”, este în prezent imaginea parfumului Homme al casei Dior.

Johnny Depp s-a confruntat cu câteva probleme legale în ultima vreme. Astfel, el riscă să primească o condamnare de 10 ani de închisoare pentru introducerea ilegală în Australia, fără respectarea regimului de carantină al acestei țări, a celor doi câini de companie ai săi, Pistol și Boo.

Starul hollywoodian va primi cel mai probabil o amendă uriașă pentru faptul că a încălcat legile australiene, potrivit cărora orice animal care intră pe teritoriul australian trebuie să rămână în carantină pentru cel puțin 10 zile. „Nu putem face o excepție pentru Johnny Depp. Există motive întemeiate pentru care avem aceste reguli stricte”, a spus ministrul Agriculturii din Australia, Barnaby Joyce, care duce de doi ani o campanie acerbă de promovare a principiului potrivit căruia normele și regulamentele sanitare se aplică tuturor cetățenilor, indiferent dacă aceștia sunt vedete de la Hollywood.

Johnny Depp se află în Australia unde filmează pentru lungmetrajul „Pirații din Caraibe 5/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”.

El revine astfel pe marile ecrane în rolul căpitanului Jack Sparrow, alături de Geoffrey Rush, care interpretează rolul lui Barbossa. Rolul principal feminin va fi interpretat de actrița Kaya Scodelario. Pe de altă parte, personajul negativ din noua peliculă va fi interpretat de spaniolul Javier Bardem, iar australianul Brenton Thwaites, care a apărut recent în „Maleficent”, va figura și el printre noii actori din distribuție.

„Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales” este regizat de Joachim Ronning și Espen Sandberg, iar premiera este programată pentru iulie 2017.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari actori din generația sa, alături de George Clooney și Brad Pitt. Artist versatil și extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simțit în largul lui atât în producțiile hollywoodiene – mai ales în franciza „Pirații din Caraibe”, „Chocolat”, „Donnie Brasco” -, cât și în producții independente, precum „Jurnalul unui iubitor de rom”, dar și în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton – „Edward Mâini-de-foarfece”, „Legenda călărețului fără cap/ Sleepy Hollow”, „Mireasa moartă/ Corpse Bride”, „Alice în Țara Minunilor” și „Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...