• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Povestea câinelui care a așteptat șase luni în fața unui hotel pentru a fi adoptat de o stewardesă

Povestea câinelui care a așteptat șase luni în fața unui hotel pentru a fi adoptat de o stewardesă
În momentul în care Rubio, un câine ce trăia pe străzi, a întâlnit-o pe Olivia Sievers, o stewardesă din Germania, a știut imediat că erau făcuți unul pentru celălalt. Din acel moment, Rubio a urmărit-o peste tot pe cea care avea să îi devină stăpână și a așteptat-o săptămâni întregi în fața hotelului, în care se caza de obicei, până a convins-o să îl ia cu ea acasă în Germania, informează site-ul Reshareworthy.com.

În urmă cu șase luni, în timp ce se plimba prin Buenos Aires, Olivia l-a întâlnit pentru prima dată pe câinele pe care avea să îl adopte și să îl numească Rubio. O singură mângâiere a fost suficientă pentru patruped pentru a-și dori să nu mai plece de lângă ea niciodată. A urmărit-o tot drumul până la hotel și a așteptat-o la intrare în fiecare noapte.

„L-am întâlnit pe Rubio în luna februarie, anul acesta, când mă aflam în Buenos Aires. Mă plimbam pe jos când l-am zărit. M-am oprit să mă joc cu el și i-am luat niște mâncare pentru câini. Era foarte fericit că cineva îi dăduse atenție”, a povestit aceasta pentru Noticiero Trce.

La început, a încercat să facă în așa fel încât Rubio să nu o urmărească. „Am încercat să îmi schimb traseul obișnuit pentru că nu doream să se ia după mine până la hotel, dar nu a fost posibil. Mereu mă aștepta și venea după mine”, mai povestește aceasta.

Rubio își petrecea zilele așteptând-o pe Olivia, pe covorașul de la intrarea hotelului, până ce părăsea incinta clădirii. Chiar și atunci când Olivia lipsea mai multe săptămâni, Rubio rămânea în același loc. Deși Olivia îi găzise un cămin, în Buenos Aires, acesta a fugit și s-a întors la hotel după ea. În cele din urmă, aceasta s-a decis să îl păstreze și să îl ia cu ea în Germania, unde locuia de fapt. 

Rubio a câștigat nu numai un stăpân, ci și doi frați cu care să se joace.

 

×
Inchide