POVESTEA EMOȚIONANTĂ a lui Patric Hanganu, tânărul care a impresionat cu glasul său la Românii au Talent: Cântam în subteran. Erau zile când nu aveam ce mânca | VIDEO

POVESTEA EMOȚIONANTĂ a lui Patric Hanganu, tânărul care a impresionat cu glasul său la Românii au Talent: Cântam în subteran. Erau zile când nu aveam ce mânca | VIDEO
Patric Hanganu, captură video „Românii au Talent”
Publicat: 07/03/2020, 15:38

Unul dintre concurenții care au impresionat publicul vineri seara la emisiunea  „Românii au Talent” a fost Patric Hunganu, un tânăr de 22 de ani din Cantemir, Republica Moldova, care nu are studii muzicale. Tânărul are o poveste de viață emoționantă.

Copilăria lui nu a fost una tocmai veselă, având în vedere că a crescut într-o familie săracă și a fost nevoit să muncească încă de mic alături de cei 4 frați ai săi:

„Mama lucra la o fabrică de salamuri, tata lucra în câmp. Noi toți lucram în câmp de mici copii. Tata mi-a dat sapa-n mână şi m-a trimis pe câmp să facem bani. Înaintea de asta ne mai duceam pe deal cu vacile, oile, făceam cum puteam bani. A fost o copilărie foarte grea, pentru că am lucrat foarte mult. De când eram mici copil, întotdeauna mi-am dorit să fiu mai bun decât sunt alţii”, povesteşte Patric.

Tânărul a început să cânte de la vârsta de 18 ani pe străzile și prin pasajele subterane ale Chișinăului pentru a aduna câțiva bani:

„Era foarte greu financiar, nu prea aveam ce mânca. Erau zile când nu aveam niciun leu, nu aveam nici de pâine”, mărturisește tânărul interpret.

„Îi spuneau mamei mele că băiatul tău umblă cu cerutul prin oraş”

Faptul că Patric cânta pe străzi a atras antipatia multor cunoscuți:

„Am ajuns într-o perioadă când toţi s-au întors cu spatele de la mine. Eram foarte batjocorit de toţi, de colegii mei, de profesori. Faptul că eu cântam în subterane era perceput de oameni ca şi cum aş umbla cu cerutul. La noi în sat erau vorbe, îi spuneau mamei mele că „băiatul tău umblă cu cerutul prin oraş”. Mama când a aflat prima dată… a fost foarte greu, dar eu am vrut să le demonstrez că eu pot. Am vrut să le demonstrez că eu nu sunt aşa cum spun ei”, povesteşte, cu lacrimi în ochi, Patric.

Jurații de la „Românii au talent” au fost impresionați de abilitățile tânărului care, deși nu are studii de muzică, a avut o prestație impecabilă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase