Povestea emoționantă a unei tinere care a crescut în umbra mamei sale: „Faima te distruge”

Povestea emoționantă a unei tinere care a crescut în umbra mamei sale: Faima te distruge
Publicat: 18/11/2013, 12:46
Actualizat: 01/04/2019, 19:51

Chloe Lattanzi, fiica actriței și cântăreței Olivia Newton-John, a vorbit pentru prima dată despre dependența sa de droguri și alcool, anorexia din tinerețe, dar și despre atacurile de panică și depresia create de celebritatea de care a avut parte în copilărie, scrie Daily Mail.

Olivia Newton-John este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood, însă actrița de origine britanică nu s-a aflat prea des în atenția tabloidelor, fiind cunoscută drept o persoană serioasă. Chloe a crescut în umbra mamei sale, însă faima și atenția de care a avut parte au avut efecte devastatoare asupra sa, după cum a recunoscut în interviul acordat publicației britanice.

„Faima te distruge. Nu-mi învinovățesc mama pentru probleme mele, dar nu mi-aș dori să fiu celebră niciodată sau să cresc un copil în jurul acestui cult al celebrității. Distruge vieți”, a povestit ea. „Dacă am învățat un lucru, acesta este că nu poți fi fragil în această industrie, altfel ajungi ca Lindsay Lohan”, a spus Chloe.

„Remarca nu a fost menită ca o insultă. Știu că ea și multe alte vedete și copiii acestora se confruntă cu demoni și dependențe, la fel ca mine, și că nu toți sunt la fel de curajoși încât să le înfrunte. Mă perturbă faptul că toată lumea își dorește să fie faimoasă. Cultura noastră este bolnavă”, a adăugat ea.

Chloe s-a dovedit talentată la muzică încă de când era mică. Ea a început să cânte alături de mama sa, iar la 15 ani a semnat primul contract cu o casă de discuri. În acea perioadă a început să se confrunte cu o anorexie severă, boală de care a scăpat pe la 20 de ani.

„Călătoream foarte mult și munceam fără oprire. Îmi doream să fac muzică, dar în acele momente nu realizam că presiunea de a fi în atenția publică mă distrugea”, a arătat ea.

La scurt timp însă, Chloe a renunțat la muzică.

„Uitându-mă înapoi, cred că mi-am sabotat subconștient contractul cu casa de discuri pentru că nu puteam să fac față prețului faimei”, a povestit ea.

La 22 de ani, tânăra s-a mutat cu niște prieteni, într-un apartament din Los Angeles. În acea perioadă a început să bea și să consume cocaină.

După un timp, a ajuns să cheltuiască 130 de dolari pe săptămână pe droguri și alcool.

Tânăra obișnuia să-și înceapă dimineața cu o priză de cocaină și termina o sticlă de votcă zilnic.

În septembrie anul trecut, Chloe a clacat, după ce a amestecat alcool cu Xanax.

„Eram la un hotel din Santa Monica alături de mama și niște prieteni. Din senin am făcut o criză. Plângeam isteric, mă purtam ca o nebună”, își amintește ea.

Chloe nu dorește să dea vina pe mama sa, acum în vârstă de 65 de ani. Olivia a trecut printr-o perioadă dificilă, fiind diagnosticată cu cancer la sân. Totodată, la începutul acestui an, Olivia și-a pierdut sora, Rona, diagnosticată cu cancer la creier.

„Nu vreau să spun nimic care ar putea să o rănească pe mama. Cred că a fost foarte dificil pentru ea. Nu s-a mai confruntat cu nimic asemănător până atunci și nu a știut cum să se poarte”, a explicat ea.

Chloe a fost internată la o clinită de dezintoxicare timp de șapte luni. Acum spune că se simte mai bine.

În prezent este logodită cu instructorul de arte marțiale James Driskill.