Poze nud cu Marilyn Monroe, nepublicate până acum, în noul număr „Vanity Fair”. PLUS: Care a fost MARELE SECRET al actriței

Publicat: 01/05/2012, 19:04
Actualizat: 02/05/2012, 18:28

Numărul din iunie al revistei americane Vanity Fair va fi dedicat lui Marilyn Monroe și va include mai multe fotografii nud cu actrița, nepublicate până acum.

Imaginile sunt însoțite de unele dintre cele mai inspirate citate din viața lui Marilyn Monroe.

„Dacă ies vreodată goală din piscină și îmi faci vreo fotografie, vreau să te asiguri că în revista în care vor apărea nu este și Elizabeth Taylor”, i-a spus Marilyn fotografului său, Lawrence Schiller.

Când a primit 25.000 de dolari pentru o singură fotografie în Playboy, Marilyn Monroe a, declarat: „Nu cred că mai arată cineva la fel ca mine goală”.

În noul număr din Vanity Fair, apar și citate care exprimă tristețea actriței, cum ar fi „Cred că toată viața mea este un mare refuz” sau „Mereu mi-am dorit un copil, dar mi-a fost și frică”.

Mai mult, actrița lasă să se înțeleagă că ar fi pierdut mai multe sarcini. „Mi-a fost atât de frică să fac un copil încât, de fiecare dată când am fost aproape, corpul meu l-a respins și am pierdut copilul”, ar fi declarat Marilyn Monroe.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase