Premiile Darwin 2013 pentru prostie extremă. Cine este marele câștigător

Premiile Darwin 2013 pentru prostie extremă. Cine este marele câștigător
Publicat: 28/12/2013, 13:54
Actualizat: 03/09/2019, 04:34

De mai mulți ani, blogul Darwinawards.com realizează un top al prostiei extreme, relatând despre întâmplări extrem de amuzante, care se termină însă tragic, cu moartea personajelor principale. Principiul acestor premii este că autorii sunt atât de proști încât își merită soarta, ajutând astfel la perpetuarea și evoluția speciei umane. Iată un top Darwin realizat în SUA.

1. Topul prostiei pe 2013 este câștigat de un american din Long Beach, California, care a încercat să jefuiască un magazin. James Elliot a tras cu pistolul către victima sa, însă arma nu s-a descărcat. Uimit, americanul s-a uitat pe țeavă, ca să vadă ce s-a întâmplat cu arma. De data asta, pistolul a funcționat, iar bărbatul a murit pe loc.

2. Locul doi este câștigat de o întâmplare dintr-un hotel din Elveția. Un bucătar și-a pierdut un deget în mașina de tocat carne și a apelat la compania sa de asigurări, pentru a fi despăgubit. Compania a suspectat însă că vina a fost a bucătarului, care a fost neglijent, astfel că și-a trimis un reprezentant la fața locului. Acesta a încercat și el mașina de tocat carne și și-a pierdut de asemenea un deget. Cererea bucătarului a fost aprobată.

3. Al treilea loc pe podium revine unui bărbat care a dat zăpada la lopată timp de o oră, pentru a-și crea un loc unde să-și parcheze mașina, în timpul unui viscol din Chicago. Când a adus mașina, a descoperit că locul de parcare îi fusese ocupat de o femeie. Evident, a împușcat-o.

4. După ce s-a oprit să bea câteva pahare la un bar clandestin din Zimbabwe, un șofer de autobuz a descoperit că cei 20 de pacienți cu probleme mintale pe care îi transporta evadaseră. Nevrând să își recunoască incompetența, șoferul a mers la o stație de autobuz din apropiere și a oferit tuturor celor prezenți o călătorie pe gratis. Apoi i-a dus pe oameni la spitalul de nebuni, spunând că pacienții sunt foarte agitați și au tot felul de fantezii bizare. Minciuna a fost descoperită abia după 3 zile.

5. Un adolescent american se afla în spital, recuperându-se după niște răni serioase la cap, în urma unui accident de tren. Când a fost întrebat cum s-a rănit, băiatul le-a spus polițiștilor că a încercat să vadă cât de aproape se poate să îți pui capul de un tren aflat în mișcare, fără să fii lovit.

6. Un bărbat a intrat într-un supermarket din Louisiana, a pus o bancnotă de 20 de dolari pe tejghea și a cerut să îi fie schimbată. Când vânzătorul a deschis casa, bărbatul a scos un pistol și a cerut toți banii, iar vânzătorul i-a dat. Bărbatul a luat banii, dar a lăsat bancnota de 20 pe tejghea. Suma pe care o furase din casă a fost de 15 dolari.
7. Un tip din Arkansas avea poftă de bere și a decis să arunce o cărămidă prin geamul unui magazin, să ia niște băutură și să fugă. A luat cărămida, a aruncat-o, însă aceasta a ricoșat din geam înapoi în capul bărbatului, lăsându-l inconștient. Geamul era din plexiglas.
8. În timp ce o femeie ieșea dintr-un magazin din New York, un bărbat i-a furat poșeta. Vânzătorul a sunat imediat la poliție, iar femeia le-a dat detaliile exacte ale hoțului. În câteva minute, polițiștii l-au prins pe hoț și l-au adus înapoi la magazin. I s-a cerut să stea nemișcat pentru identificare. Hoțul a replicat: „Da, domnule polițist, ea e femeia de la care am furat poșeta”.
9. Un bărbat din Michigan a intrat într-un restaurant Burger King la 5 dimineața și a cerut toți banii. Vânzătorul l-a refuzat, spunându-i că nu poate deschide casa fără o comandă de mâncare. Hoțul a cerut niște inele de ceapă, însă vânzătorul i-a spus că acestea se servesc doar la micul dejun. Hoțul a cedat și a plecat.
10. Un bărbat din Seattle a încercat să fure benzină dintr-un rezervor, sugând dintr-un furtun. Când poliția a ajuns la locul faptei, omul se afla întins pe jos, lângă garaj, fiindu-i foarte rău pentru că înghițise o grămadă de benzină. El și-a recunoscut fapta, iar proprietarul nu a mai depus plângere, spunând că s-a distrat copios și că hoțul și-a primit deja pedeapsa.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu