Presa austriacă, pe urmele unei tinere care a călătorit goală cu metroul

Publicat: 22/10/2012, 22:50
Actualizat: 30/07/2014, 00:15

Călătorii cu metroul din Viena au avut parte de un episod pe cât de bizar, pe atât de incitant, la prima oră a dimineții, când în tren s-a urcat o femeie goală, scrie Daily Mail.

Relaxată, purtând doar o pereche de cizme, tânăra a preferat să stea în picioare și să se țină de bară, călătorind cu metroul câteva stații. Ajunsă la destinație, a coborât liniștită, fără să scoată un cuvânt, potrivit călătorilor care se aflau în metrou la acea oră.

„Nu mi-a venit să cred când am văzut-o pășind în metrou. Când cei prezenți și-au scos telefoanele pentru a o poza, nu a obiectat. De fapt, parcă a început să cocheteze cu camerele”, spune un martor.

După ce fotografiile cu ea au umplut ziarele din Austria, presa locală a lansat un apel către cei care ar putea să ofere informații despre identitatea femeii, care a fost numită Vienna Venus. O publicație oferă chiar și o recompensă celor care pot ajuta la găsirea ei și la aflarea motivului pentru care a făcut acest gest.

În timp ce unii sunt surprinși de scenă, alții sunt mai degrabă îngrijorați și nu înțeleg cum tânăra a putut ieși din casă dezbrăcată, pe temperaturile scăzute, specifice aceastei perioade a anului în Viena.

Operatorul de transport în comun se confruntă cu aceeași nelămurire. „Știm că fiecare are o percepție diferită a temperaturii. Dar nu credem că este atât de cald în metrourile noastre încât să trebuiască să te dezbraci”, a declarat un purtător de cuvânt.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase